Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deuropener vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deuropener vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deuropener vervangen

Deuropener vervangen

Wij zijn een VvE met 6 appartementen, vier jaar geleden is de intercominstallatie vervangen. Van de voordeur word de deurdranger vervangen daar de deur te hard in het slot viel, mogelijk is daardoor de deuropener defect geraakt. De intercom en deurbel werkt bij alle 6 appartementen naar behoren.

Camera van intercom vervangen

Wij hebben een urmet systeem waar de camera van kapot is. Nog wel geluid en deuropener werkt maar de vier appartementen krijgen grijs scherm. Zover ik begreep is het een analoog systeem, verouderd, met een coax kabel. Bel unit is inbouw, zwart/wit camera. Wellicht een tweedraads systeem aansluiten.

Intercom installatie vervangen voor VvE

Wij willen graag vanuit de VVE de intercom laten vervangen. Werkzaamheden: - Vervangen van de complete zwakstroombedrading, met gebruikmaking van de bestaande buisleidingen - Leveren en plaatsen van 2 stuks buitentoestellen, inbouw, ingebouwd achter de daartoe aanwezige perforaties op de bestaande plaatsen, links en rechts van de hoofdentree - Leveren en plaatsen van 6 binnentoestellen, voorzien van elektronische signaalgevers, in de woningen - Leveren en plaatsen van een netvoedingsapparaat 220 volt, bij de groepenkast van de trappenhuisverlichting - Leveren en vervangen van alle (inbouw) benedenbeldrukkers, uitgevoerd in metaal - Leveren en vervangen van alle (opbouw) etalagedrukkers - Leveren en plaatsen van een nieuwe deuropener

Elektrische deuropener installeren

Mijn deurbel doet het niet meer. Er zit wel een systeem waarbij je de persoon die voor de deur staat, kunt zien en een knop boven bij mij (1 hoog) waarmee je de deur zou kunnen openen, maar dat werkt ook niet. Een en ander moet dus vervangen worden. Bij de hoofddeur zitten 2 appartementen.

BPT intercom repareren

BPT intercom installatie voor 5 appartementen. Bel en deuropener functioneren, maar geluid niet meer. Heb hardware bij de deur vervangen, maar dat heeft niet geholpen.

Deurbel intercom deuropener vervangen

Het bestaande intercom systeem met functies bel, deurcamera, beeldscherm, deuropener, merk Marmitek, in bovenverdieping woonhuis, werkt niet meer. Moet vervangen worden bij voorkeur door robuuster systeem. Mijn woning is op de tweede verdieping. Graag uw offerte hiervoor.

Intercom met electrische deuropener repareren

Ik wil de intercom en elektrische deuropener vervangen. Deze werken niet goed meer.

Deurbel- en deuropenerinstallatie bij appartementen

Graag willen wij de oude installatie laten vervangen door 6 beldrukkers t.b.v. de bediening van de deuropener geplaatst in de hal. Daarbij ook graag de installatie van 6 schellen in de hal van de woningen. Het oude systeem functioneert nog wel maar is inmiddels zo versleten dat het continu defecten vertoont. Ik zou graag een offerte ontvangen wat het kost om het volledige systeem te vervangen, welke ik dan mee kan nemen in de vergadering van de VVE. Het werk mag over 1 a 2 maanden uitgevoerd worden.

Deurbel met deuropener repareren

Onze deurbel met deuropener heeft problemen met de bel door vocht! De audio installatie en de deuropener werken waarschijnlijk nog wel, maar de bel zelf is voor drie etages niet meer te horen. We willen graag iemand langshebben die dit probleem ofwel kan verhelpen ofwel de benodigde onderdelen kan vervangen en zelfs indien nodig het hele paneel nieuw kan installeren. Bij droog weer doet de bel het wel.

Intercom installatie vervangen

De VvE wil een video intercom installatie voor 10 appartementen laten plaatsen. De alv is akkoord en bestuur wil op korte termijn oude systeem vervangen. De deuropener is al vervangen. Gaarne contact voor uitleg en maken van offerte.

Partners

Partners van Casius