Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deurbellen met video installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deurbellen met video installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deurbellen met video installeren

Deurbellen met video installeren

Voor een project ism de gemeente Amstelveen zullen wij op 1 en 2 juni ca. 50 video deurbellen installeren in Amstelveen. Wij zoeken voor deze dagen 1 of 2 electriciens die ons team kunnen begeleiden voor eventuele technische werkzaamheden die ons eigen team niet kan uitvoeren. Twee dagen van 09:00 tot 18:00.

Intercominstallatie vervangen

Onze intercom installatie voor vier bovenappartementen is verouderd. Graag zouden we dit systeem en de deurbellen willen laten vervangen. Ook zouden we graag willen weten wat de extra kosten zouden zijn om hiervan een video-intercom te laten maken. De VvE gaat hier uiteindelijk over. De appartementen bevinden zich in de pijp te Amsterdam.

Deurbel en intercom leveren en monteren

Ik wil graag voor twee bovenverdiepingen deurbellen laten installeren (de bedrading naar de voordeur ontbreekt) en intercoms (met geluid, geen video) met buzzers om de deur te openen. Deurbellen hebben we al in ons bezit. Intercom nog niet.

Ik zoek en electricien voor het ...

Ik zoek en electricien voor het volgende: In mijn trappenhuis zijn 3 woningen boven elkaar. De deurbellen en het hele deurbel- en deur opening systeem moet worden vervangen voor alle 3 de verdieingen (draden, deuropener, etc ontbreken). Intercom of video is niet nodig, een simpel bel en open systeem volstaat. Ook is de schakelaar voor het lampen systeem in het trappenhuis kapot. Tevens werkt 1 lichtpunt niet in het huis op de 3e verdieping, en doen twee andere lichtpunten op de 3e verdieping vreemd (knipperen etc).