Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Deurbel repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: deurbel repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: deurbel repareren

Deurbel repareren

Wij willen de huidige deurbel repareren. Er schijnt wat mis te zijn met het mechanisme.

Bel en verlichting repareren

Vervangen van de deurbel, deze is stuk. Tevens een probleem met het keukenlicht aan het plafond. En er moeten nog 2 lampjes bij de dakterras opgehangen worden. Graag een offerte.

Intercom met deurbel repareren

Intercom en deurbel systeem voor 5 appartementen functioneert niet meer. Graag controle en reparatie. Betreft een GEV systeem. Helaas wordt het systeem niet meer gemaakt.

Deurbel en intercom repareren

Ik wil graag mijn intercom en deurbel laten repareren in Rotterdam centrum.

Intercom met deurbel repareren

Reparatie van een gehele bellentableau.

Deurintercom vervangen

Graag een VvE deurintercom vervangen voor 3 woonlagen/appartementen. De begane grond heeft nu zelf een bel. Het gaat om een audio intercomsysteem voor 3 beldrukkers. De deurbel moet afgaan, er moet kunnen gesproken worden met de beldrukker en de deur moet opengemaakt kunnen worden. Repareren of vervangen.

Intercom met deurbel repareren

Deurbel en intercom doen het opeens niet. Vermoedelijk eenvoudige reparatie.

Intercom met deurbel repareren

De intercom van een van onze klanten is stuk en moet gerepareerd worden. Ze heeft niet echt een specifiek idee van wat er mis mee zou kunnen zijn. De intercom doet het helemaal niet, de deurbel zo nu en dan. Het is een Golmar intercom.

Deurbel met deuropener repareren

In een jaren 30 blok zitten 4 woningen boven elkaar. De bovenste woning hebben een deurbel en automatische deuropener. Nu heeft de stucadoor de kabels doorgeknipt. De opener zal moeten worden gemaakt. De kabels zijn erg kort en niet in een beste staat. Ik verwacht dat de kabeles in het kozijn lopen dat recht boven het gaat zou moeten staan. Misschien dat het vanaf daar mogelijk is met opbouw de deur opener en bellen aan te sluiten. Of misschien heeft u een betere oplossing. Ik hoor het graag.

Reparatie van de deurbel

We wonen op 1 hoog. De deurbel doet het niet meer. Ik kan wel nog via de intercom de mensen die aanbellen zien en de deur openen. Ik wil dit graag laten repareren.