Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Conform 1010 NEN CE markering monteren elektra? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: conform 1010 NEN CE markering monteren elektra. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: conform 1010 NEN CE markering monteren elektra

Elektrische installatie keuren conform nen 1010

Ik ben op zoek naar iemand voor het keuren van de installatie in verband met de aangebrachte wijzigingen. Graag een offerte.

Conform 1010 NEN CE-markering monteren elektra

Op dit moment wordt ons pand vernieuwd met de volgende units: 90 climatecontrol units (binnen) en 6 buiten units (Mitsubitshi). Hiervoor hebben wij diverse offertes ontvangen reeds de monteurs voor deze units aan het werk. Nu is het zo dat in een bepaald deel van het gebouw de elektra toevoer c.q. het elektriciteitsnetwerk niet voldoet aan de vereisten voor de climate control. Het gaat om ca: kamrail t.b.v de climate control units (2 maals) 500 meter Draka Ymvk 5x6mm2 20 meterkabelgoot P31, 60x75 6 Hager automaten 25A/C Het gaat specifiek om het volgende: De termijn waar binnen dit gerealiseerd kan worden: ca. 15 tot uiterlijk 30 oktober moet dit project opgeleverd zijn. - Bovenstaande apparatuur en bijbehorende kosten voor het monteren (ca. 65u). Gezien de termijn, is snelle reactie gewenst. Aangezien we al enige offertes hebben willen wij graag iemand met vakmanschap, conform NEN 1010 CE-markering en de prijs incl. werkzaamheden. Graag zie ik de offertes tegemoet.

Elektrische installatie keuren conform NEN 1010

Mijn verzekering wil een NEN 1010 keuring. Deze is nodig voor de elektrische installatie.

Elektra vernieuwen

Het nakijken/controleren van de elektronische installatie conform nen 1010. Het vervangen van schakelmateriaal als bestaand en de groepen vernieuwen (8 stoppen/groepen).

Aardpen slaan volgens de NEN 1010 norm

Bij ons moet de waterleiding vervangen worden en er moet een aardpen geslagen worden in Eindhoven. Ten behoeve van veiligheidsaarding conform NEN 1010.

Elektrische installatie NEN3140 keuren voor de brandverzekering

Om aan brandverzekeringsvoorwaarden te voldoen moet door een erkend elektrotechnisch bureau conform de NEN 3140 bepalingen gecontroleerd worden of de elektrotechnische installatie voldoet aan de norm NEN 1010. Geconstateerde gebreken moeten worden hersteld. Voor 4 tot 5 woningen in Nijmegen Oost moet deze keuring gebeuren. Het gaat om woningen die aan studenten worden verhuurd met gemiddeld 6 bewoners per huis. Huizen 100 a 150 m2.

Elektrische installatie keuren conform NEN 1010

Ik moet een NeN 1010 elektrische keuring laten doen in mijn winkel. Het gaat om een souvenir shop van 60 m2.

Elektrische installatie keuren conform NEN 1010

Na een renovatie wil ik de algehele elektrische installatie van een woon- bedrijfspand in Amsterdam Centrum laten keuren. Dit conform de NEN 1010 regels.

Aardpen slaan

In mijn oude jaren dertig woning is de aarding nu nog aangesloten op de metalen waterleiding. Omdat die wordt vervangen, moet ook de aarding worden aangepast en moet er een aardpen worden geslagen. Dit moet conform de normen van NEN 1010 worden uitgevoerd. Graag ontvang ik een prijsopgave.