Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Complete elektra installatie aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: complete elektra installatie aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: complete elektra installatie aanleggen

Complete elektra installatie aanleggen

Het betreft de complete elektra installatie NEN1010 van een nieuw te bouwen Villa. Moet gekeurd opgeleverd worden, uitermate netjes afgewerkt, niet onnodig met flexbuizen werken en referenties moeten te achterhalen zijn.

Beveligingscamera ophangen

Ik wil graag een camera buiten laten ophangen. Hier moet nog elektra naar gebracht worden. Mogelijk een gaatje boren vanuit binnen om stroom te krijgen. Ook wil ik de camera laten installeren op wifi en tablet. Graag een complete prijs.

Elektra in keuken aanpassen

Klus 1: In de keuken 2 stopcontacten, op 2 verschillende wanden, erbij. De ene wand, beton, heeft zo'n 4 meter verder een stopcontact. De andere wand (vermoedelijk gips) heeft 1,5 meter verder een stopcontact en wat schakelaars. Graag offerte voor de complete klus,(inclusief frezen en materiaal etc. Klus 2: het checken van een aansluiting boven de afzuigkap, een lamp onder keukenkast die daarop is aangesloten gaat steeds kapot.

Complete woonhuis voorzien van elektra

Ik wil graag een compleet woonhuis laten voorzien van elektra middels het plaatsen van een goede stoppenkast in de meterkast.

Elektra woning compleet vervangen

Het betreft het aanleggen van de elektra in een complete woning, inclusief werkzaamheden als stopcontacten aanleggen, het vervangen van de meterkast, 5 a 6 groepen aanleggen, op dit moment zijn er 3 aanwezig, en het aansluiten van een aardlekschakelaar. De elektriciteit is sterk verouderd, ook zijn overal nieuwe contactpunten nodig. Dit betreft ook bedrading in zolder, serre, tuin en schuur. De hoekwoning heeft een woonoppervlak van 136 m2.

Vernieuwen electra van de hele woning

Ik wil graag de elektra in de complete woning vernieuwen, stopcontacten aanleggen, meterkast op bestaande plek vernieuwen.

Complete elektra in de woning vervangen

Electra in woning vervangen, nieuwe elektra in de gehele woning, extra groepen badkamer (wasmachine, droogtrommel, stoomcabine), extra groepen keuken en vervangen meter. Green idee of het huis geaard is. De woning is van 1920. In het verleden is de bedrading wel gerenoveerd. Dus geen stoffen bedrading meer maar wel met metalen leidingen. Er zijn drie groepen en ik wil het uitbreiden naar iets van negen groepen. Het huis is 100 m2. Kunt u een offerte hiervoor een offerte maken? Kunt u mij in de avond op op vrijdag benaderen? Uitvoering na de zomer, rond augustus.

Elektra vervangen in een monument

Vervanging van complete elektrische installatie, leidingen et cetera. Het gaat om een monument van 330 m2.

Nieuwe stoppenkast en leiding aanleggen

Graag ontvangen wij op korte termijn een offerte voor het aanleggen van een nieuwe kast met 12 groepen, het doormeten van de complete eengezinswoning en het leggen van elektra over/in de vloer voor inductiekookplaat in toekomstig kookeiland.

Complete elektra upgraden

Groepenkast moet vernieuwd worden naar 8 groepen. Aardlekschakelaar geplaatst. Complete elektra moet vervangen worden in het hele huis, woonkamer, 5 slaapkamers, keuken, badkamer. Bedrading inclusief stopcontacten 20 stuks?

Partners

Partners van Casius