Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Compleet nieuwe elektrische installatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: compleet nieuwe elektrische installatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: compleet nieuwe elektrische installatie

Het slaan van een nieuwe aardpen

Zie boven. Wegens renovatie van appartement begane grond en compleet vervangen van de elektrische installatie dient er een nieuwe aardpen geslagen te worden. Ik gok dat het aardig diep de grond in moet dus ik besteed het graag uit.

Groepenkast ombouwen ten behoeve van een elektrische auto

Wij gaan binnenkort een elektrische auto aanschaffen, waarbij deze op 3 fasen kan laden. Onze meterkast bestaat nu uit 1-fasen. Nu ben ik zelf even gaan kijken wat er allemaal nodig is voor deze uitbreiding. Uiteraard zal de hoofdaansluiting door enexis worden aangepast, nadat de meterkast is omgebouwd. Ik vroeg me af of u me advies kunt geven over de mogelijkheden en kosten voor deze installatie. Er wordt deze week een kabel getrokken naar de parkeerplaats waar de laadpaal moet komen. De auto kan tot 11 Kwh (3x16A) laden. In de bijlage vindt u een opzet, maar dit is puur na wat lezen op fora e.d.. Ik hoop dat u me een goed beeld kunt geven van de kosten, wanneer u de complete installatie uitvoert. Mocht u een compleet ander advies hebben hoor ik dat uiteraard ook graag. De aansluiting van de laadpaal hoort eventueel ook bij de werkzaamheden. Kosten, graag in en exclusief groot materiaal.

Compleet nieuwe elektrische installatie

Ik wil graag in een groot oud huis 1000 m3 compleet nieuwe elektrische installatie inclusief groepenkast en schakel materiaal , 12 vertrekken.

Elektrische installatie compleet vervangen

Het vervangen/moderniseren van de elektrische installatie van een oude woning. Inclusief vervangen/uitbreiden groepenkast van 3 naar 15 groepen. Circa 20 lichtpunten (waarvan 5 met hotelschakeling). Circa 50 wandcontactdozen. Ethernet netwerk in 1 woonkamer en 4 slaapkamers. 1 signaaldraad tussen CV (zolder) en thermostaat in woonkamer. Inclusief aanbrengen nieuwe mantelbuis ten behoeve van het verplaatsen van de meterkast. Zonder infrezen. Zonder leveren afmonteren wandcontactdozen en schakelaars.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Wij, hebben onlangs een nieuwe 'slimme' electriciteitsmeter gekregen en gisteren heeft een monteur van Eneco TOON bij ons thuis geïnstalleerd. Om de installatie van TOON compleet te maken moest de monteur een contactdoos installeren in de meterkast. Hierbij ontdekte de monteur dat wij nog een verouderd model groepenkast hebben waarbij de kammen niet zijn afgeschermd. En de zekeringen zijn alle 6 nog voor 220 volt terwijl dit tegenwoordig 230 volt is. Wij willen derhalve een nieuwe groepenkast met twee contactdozen (een voor TOON en een voor de lader van een zaklamp) Wij willen een nieuwe deugdelijke groepenkast geïnstalleerd door een erkende monteur. Deze groepenkast moet tzt kunnen worden uitgebreid en/of geschikt zijn voor terug gave van stroom ivm de (toekomstige) aanschaf van zonnepanelen. Ook willen we dat de groepenkast geschikt is voor het toevoegen van een extra groep en geschikt is voor een eventueel laadpunt van een elektrische auto. Met andere woorden voor als nog een deugdelijke groepenkast met 6 groepen van 230 volt / twee contactdozen (in de meterkast niet geïntegreerd in de groepenkast) Daarnaast willen we dat er nog een contactdoos (opzet doos) op de muur naast de groepenkast wordt geïnstalleerd voor de schemerlamp.

Nieuwe elektra installatie

Ik wil graag een compleet nieuwe elektrische installatie aanleggen.

Aardpen voor een elektrische installatie slaan

Graag ontvang ik van u een offerte voor het laten slaan van een aardpen. Ik woon in een jaren 30 woning, deze is compleet gerenoveerd. Inclusief de elektrische installatie. Mijn aannemer gaf me de tip om een aardpen te laten slaan. Graag verneem ik of u dit kunt doen en wat hiervan de kosten zijn.

Slaan van een aardingspen

Graag ontvang ik van u een offerte voor het laten slaan van een aardpen. Ik woon in een jaren 30 woning, deze is compleet gerenoveerd. Inclusief de elektrische installatie. Mijn aannemer gaf me de tip om een aardpen te laten slaan. Graag verneem ik of u dit kunt doen en wat hiervan de kosten zijn.

Slaan van een aardpen

Graag ontvang ik van u een offerte voor het laten slaan van een aardpen. Ik woon in een jaren 30 woning, deze is compleet gerenoveerd. Inclusief de elektrische installatie. Mijn aannemer gaf me de tip om een aardpen te laten slaan. Graag verneem ik of u dit kunt doen en wat hiervan de kosten zijn.

Elektra in woning vervangen en nieuw aanleggen

Op dit moment wordt onze woning verbouwd en er wordt een stuk aangebouwd. Graag wil ik daar elektrotechnische werkzaamheden laten uitvoeren. Het gaat om het compleet vervangen van het bestaande elektra op de eerste verdieping. Verder moeten er twee extra groepen worden bijgeplaatst in de groepenkast voor de garage en de bijkeuken. Ook moeten er aansluitingen worden gemaakt voor tien elektrische rolluiken. Volgende week wordt het dak geplaatst. Ik wil het elektrawerk daarna laten uitvoeren. Graag ontvang ik vooraf een prijsopgave.