Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren

Compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren

Aanleg compleet electra systeem voor nieuw bouw woning. Vanaf meterkast tot aan stopcontact, dimmers schakelaars en spots door de woning. In september begint de bouw, onze aannemer gaat rekening houden met de vloeren en elektrapunten. Ik ben opzoek naar een vakbedrijf die in samenwerking met ons de gehele eletrische voorziening van de woning kan realiseren. Het woonoppervlakte van de woning gaat ont 600m3 worden

Elektra in horecaruimte aanleggen

Het betreft het aanleggen van een compleet netwerk inclusief krachtstroom voor de keuken en tekeningen voor een horecaruimte van 251 m2 volgens wettelijke normen van een restaurant. De beneden verdieping van het pand is volledig casco, op de bovenverdieping moet de aanwezige elektra worden doorgemeten en opnieuw worden aangesloten. Bij voorkeur contact via mail.