Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Coaxkabel vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: coaxkabel vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: coaxkabel vervangen

Coaxkabel vervangen

Mijn coaxkabel is verouderd. Op advies van Ziggo moet deze vervangen worden. Zoals ik het kan zien loopt deze vanuit de meterkast, door de muur, naar de woonkamer.

Coax kabel vervangen

In een recreatiewoning wil ik de huidige coaxkabel laten vervangen aangezien deze niet storingsvrije beeldkwaliteit levert. Ik verwacht dat de totale lengte max 10 meter is. Ik wil graag het aansluitmateriaal en een inbouw wanddoos erbij gemonteerd hebben.

Coaxkabel vervangen met UTP patch-kabel

Ik ben op zoek naar een elektricien die mijn coaxkabel kan vervangen met een UTP patch-kabel. De coaxkabel bevindt zich in een buis, deze loopt door de woning. Onlangs is de coaxkabel losgeraakt en deze hangt nu los in de buis.

Glasvezelkabel doortrekken door coaxleiding

In ons huis hebben we sinds kort glasvezel. Op dit moment loopt er een netwerkkabel van de meterkast (waar de glasvezel binnenkomt) door de gang naar de televisie in de woonkamer. Deze kabel willen we graag laten doortrekken door een bestaande coaxleiding (deze coax komt uit naast de tv en in de meterkast). De coaxkabel die er nu in ligt kan dan vervangen worden. Is dit mogelijk en wat zijn de kosten?

Coaxkabel vervangen door netwerkkabel

Ik wil de coaxkabel verwijderen en daarvoor in de plaats een cat7 netwerkkabel trekken en aansluiten (coaxkabel loopt door pvc buis en komt in de woonkamer uit de muur). Ook moet een netwerkkabel worden omgeleid (kruipruimte). Lengte zal ongeveer 10 meter zijn.

Coaxkabel vervangen

Ik wil mijn coaxkabel tussen de ingang in de meterkast en de muurcontactdoos laten vervangen. De lengte van de kabel is ongeveer 12 meter en zal door de kruipruimte gelegd moeten worden.

Glasvezelkabel doortrekken van woonkamer naar meterkast

Wij willen de glasvezelkabel (ongeveer 10 meter) doortrekken naar de meterkast. Loopt nog steeds een oude coaxkabel naar de meterkast. Liefst willen wij deze vervangen door glasvezelkabel. Eventueel ook van slaapkamer naar meterkast (10 meter). Ook daar zit een oude coax-kabelaansluiting. Wat kost dit?

COAX door bestaande leiding trekken

Huidige COAXkabel is verouderd en moet vervangen worden. Maximaal 15 meter.

COAX-kabel vervangen

De COAXkabel van de meterkast naar de tv is kapot. Ik wil deze laten vervangen, aangezien er nu een losse kabel door de woonkamer loopt. Het gaat om ongeveer 10 meter. Graag ook de kabels in andere ruimtes controleren.

Netwerkkabel trekken

Er moet een COAX - kabel vervangen worden voor twee netwerkkabels. De coaxkabel ligt door een loze leiding vanuit de meterkast naar de woonkamer (+/- 15m). Er is echter geen beweging te krijgen in de COAX -kabel. Ik heb zelf al een rol CAT6 FTP kabel.