Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Coax trekken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: coax trekken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: coax trekken

Coax trekken

Van aansluitpunt ziggo naar slaapkamer moet een coax worden getrokken. Dit is ongeveer 20 meter, hier is nog een oud kabelnet aanwezig.

UTP kabel door trekken

Ik wil van mijn groepenkast, in een buis waar al Coax in ligt, een UTP kabel naar de woonkamer trekken. Zelf kom ik een heel eind, maar krijg de trekveer niet helemaal door de buis. Kabel en andere toebehoren, behalve stalen trekveer en trekpomp, aanwezig

Coax kabels trekken

Ik wil graag een nieuw coax kabel laten trekken. Er zit er een. Maar die zit super vast er moet dus een nieuwe getrokken worden.

UTP en COAX kabels trekken

In mijn huis zitten een aantal (loze) leidingen waarin ik COAX en UTP wil laten trekken, alle leidingen komen uit in de meterkast. 2x UTP meterkast naar werkkamer (BG) door een loze leiding vz. van controledraad (ca 10m) 1x COAX + 1x UTP naar woonkamer links (1e verd) door een loze leiding vz. van controledraad (ca 15m) 1x COAX + 1x UTP naar woonkamer rechts (1e verd) door een leiding vz. van COAX kabel (ca 20m) Maten zijn grove indicaties (afstand gemeten over de vloer), want het is mij onbekend hoe de leidingen exact lopen. In de meterkast COAX kabels afwerken met stekker, de UTP kabels kunnen op een patchpaneel gemonteerd worden (patchpaneel + LSA tool geschikt voor installatiekabel al aanwezig). In de kamers moeten de kabels afgewerkt worden op een inbouwdoos. Voor de werkkamer heb ik 1 inbouwdoos aanwezig (punchdown geschikt voor installatiedraad) Voor COAX + UTP heb ik geen inbouwdozen+keystones, graag aanleveren indien mogelijk.

Coax en utp kabels trekken

Ik wil een computerkabel laten trekken van de meterkast naar de woonkamer. Er is een leiding in de woonkamer waar nu een telefoonkabel in zit. Deze zou gebruikt kunnen worden. Ik zou een coaxkabel naar de zolder willen vanuit de meterkast en tevens een computerkabel vanuit de meterkast naar de zolder willen hebben.

Coax kabels laten trekken

Mijn hoofdaansluiting van de Ziggo modem zit in de meterkast. Ik wil graag een coax kabel laten trekken voor een loze leiding die uitkomt in de muur naast de trapkast in de woonkamer. Graag op korte termijn. De coaxkabel heb ik zelf.

UTP en coax kabel trekken

Een aantal kabels zijn verloren gegaan sinds dat we woonachtig zijn in dit huis. Echter is het zo dat we nu de modem boven hebben staan omdat we vanaf beneden naar boven geen utp kabel meer hebben. Dit is gewoon vrijwel niet te doen omdat we ook een uitbreiding willen en het sterkste punt van de coax willen benutten. Evenals dat we nu dus wifi problemen hebben en een repeater is geen optie. De vraag; * Kunnen jullie 3 UTP cat6 kabels leggen. Vanaf beneden naar boven en zolder. (Ja, ik wil 2 losse kabels vanaf beneden - geen splitter op midden verdiepingen]). De bestaande is doorgeknipt maar ligt er nog wel. Deze kan dus evt gebruikt worden voor een trekveer. * Kunnen jullie bestaande coax kabels ook vervangen (op elke verdieping). Hier zal ik dan een splitter beneden moeten. Alle kabels liggen er in principe al, maar beneden is het wat lastiger om erbij te komen. Omdat deze achter een kabelbehuizing van hout. Laat zeker even weten wat jullie voor ons kunnen beteken qua prijs en mogelijkheden.

Elektra aanleggen nieuwbouwhuis

Wij moeten bijna onze meerwerk opties indienen voor ons nieuwbouwhuis. Hierbij zitten veel elektra meerwerkopties. Het gaat hier om: 5x Ombouwen wandcontactdoos van 2 naar 3, 5x Schakelaar vervangen door dimmer LED, 14x Laten trekken UTP & COAX + wanddozen, 1x Bestaande schakelaar vervangen door bewegingsensor 1 , CAI-splitter in meterkast bij meer dan één extra CAI-aansluitingen Kunnen jullie bovenstaande en wat zouden jullie hier ongeveer voor rekenen? Alvast bedankt!

Utp kabels trekken cat 6 met wall patches

Cat6 van de meter kast naar de woonkamer tv kant patch aansluiting voor 4 kabels. Van meter kast naar de muur tegenover de tv muur. 1 aansluiting coax en telefoon zitten daar al en worden niet gebruikt. Van de meter kast naar slaapkamer boven. Ligt nu ook telefoon en coax. Worden ook niet gebruikt. 1 of 2 aansluitingen Van meter kast naar zolder. 1 aansluiting op zolder

Coax kabel trekken

De groene coax kabel van ziggo komt in de kruipruimte (ruime kruipruimte op stahoogte ca. 1,90m hoog) door de gevel, maar is nog niet doorgetrokken naar de meterkast ca. 5 meter verder. Ziggo wilt dit doen, maar wel pas in september van dit jaar (lange wachttijd). Ik ben dus op zoek naar een elektricien die deze kabel goed en gedegen door kan trekken.