Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

COAX door loze leiding trekken tussen zolder en meterkast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: cOAX door loze leiding trekken tussen zolder en meterkast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: cOAX door loze leiding trekken tussen zolder en meterkast

COAX door loze leiding trekken tussen zolder en meterkast

We hebben een loze leiding vanaf de zolder naar de meterkast (3 woonlagen). Deze willen we vakkundig laten gebruiken voor COAX. Kunnen we hier een keer een afspraak voor maken? In ieder geval zou ik inzicht willen hebben in jullie gehanteerde uurtarieven. Verder, op dezelfde kamer, hebben we soms, een probleem met een lichtschakelaar. De lamp flikkert bij het aanzetten een 20 seconden, waarbij we een knetterend geluid horen bij de schakelaar. Na die 20 seconden houdt het op. We vragen ons af of daar iets aan gedaan moet/ kan worden. Het ironische is, dat de klacht sinds een week niet meer aan de orde is, maar ja, het is wel geweest. Wellicht zit er iets mis. Hartelijk dank alvast.

UTP en COAX kabels laten trekken

Ik wil graag coaxkabels (en eventueel een netwerkkabel, niet noodzakelijk) laten trekken naar zoldder en een slaapkamer op de 1e verdieping. Ik weet zo niet of er nog een loze leiding hiervoor beschikbaar is. Is dit dan wel mogelijk? En wat gaat dit +/- kosten? Bouwjaar 1997 Provider Ziggo

Kabels trekken in huis en WiFi-signaal verbeteren

Ik heb momenteel internet van Telfort wat binnenkomt in de meterkast. Hierdoor is het internet in de woonkamer (BG), Slaapkamer (1 hoog) en zolder verbonden via wifi extenders via het elektra netwerk. Dit werkt op zich wel, echter de wifi op 1 hoog en zolder is dramatisch / tot slecht. Ik zou graag kabels willen op de 1e etage; ik heb zelf geprobeerd om een utp 6 kabel door te trekken naar de slaapkamer op 1 hoog via loze buis en heb een netwerkcontactdoos CAT6 gekocht. Echter lukt het me niet om het werkend te krijgen. Hier heb ik dus de benodigdheden al voor in huis. Daarnaast zou ik graag een zelfde aansluiting willen op zolder, maar of dat haalbaar is weet ik niet. Er zitten wel veel stopcontacten maar nergens zit een coax of utp aansluiting. Daar heb ik nog geen materialen voor. Ik zoek een elektricien die hiermee voor mij aan de slag gaat en alles kan aanleggen en werkend kan maken. Ik ontvang graag vooraf uw prijsindicatie.

Kabels trekken door het huis

We hebben 2 loze leidingen in de woonkamer 10 meter en 12 meter lengte. Beide leidingen dienen voorzien te worden van Cat6 + Coax. Daarnaast zijn er 3 leidingen (vermoedelijk 10 meter elk) naar de 1e verdieping die elk voorzien moeten worden van 2x Cat6. 1 van de leidingen naar de woonkamer heeft geen controle draad meer erin en een trekveer moet hier dus ingevoerd worden. Leidingen zijn pvc (3/4) en vermoedelijk met 2 bochten. De kabels zijn reeds aanwezig (Hirschmann Koka 799 + generieke Cat6 buitenmaat 6,8 mm).

COAX-kabels laten trekken in een nieuwbouwwoning

Ik wil coaxkabels laten trekken naar 5 kamers in mijn nieuwbouwhuis dat in december opgeleverd gaat worden. Er zitten al loze leidingen in het huis. Ik zou hier graag offertes voor willen ontvangen.

Glasvezel en COAX aansluiting verplaatsen

De beide kabels zijn opgegraven aan de buitenkant van het huis. Er ligt een loze mantelbuis van deze plek naar de meterkast. In de meterkast moeten de glasvezel en COAX aansluiting geplaatst worden. Te overbruggen lengte maximaal 10 meter.

Netwerkkabel trekken

Er moet een COAX - kabel vervangen worden voor twee netwerkkabels. De coaxkabel ligt door een loze leiding vanuit de meterkast naar de woonkamer (+/- 15m). Er is echter geen beweging te krijgen in de COAX -kabel. Ik heb zelf al een rol CAT6 FTP kabel.

COAX-kabel doortrekken

Ik probeer een coax kabel met trekveer van de meterkast naar de woonkamer te trekken door een loze leiding, maar de trekveer komt de hele tijd op hetzelfde punt vast te zitten. Weten jullie hier een oplossing voor en zouden jullie dat eventueel kunnen komen toepassen? En hoeveel kost dat ongeveer?

UTP Cat6a kabels trekken

Ik wil graag kabels laten trekken. Het gaat om UTP CAT 6a kabels trekken van de meterkast naar: - De woonkamer (2 kabels); - 2 Slaapkamers op 1e verdieping; - 1 Slaapkamer op de zolder. De UTP kabels moeten getrokken worden naast de al bestaande leidingen waar nu overal COAX kabels zitten. De COAX kabels wil ik dus behouden. - Ik neem aan dat het voor de rest netjes wordt afgewerkt met aansluitingen in de wandcontactdozen? Er liggen nu loze leidingen waar COAX in verwerkt zit.

Bedrading en spanning controleren in huis

Ik wil de elektriciteit in mijn huis laten controleren (en waar nodig eventueel vernieuwen). Bepaalde schakelaars maken vreemde geluiden, bepaalde lampen knipperen en elementen worden warm. Daarnaast wil ik de Horizon media box verplaatsen, middels aanleggen loze leiding en coax door kruipruimte zodat TV kan worden verplaatst.

Partners

Partners van Casius