Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

COAX kabel trekken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: cOAX kabel trekken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: cOAX kabel trekken

COAX kabel en internet kabel trekken

Ik zou graag een coax kabel en een internet kabel naar de slaapkamer boven getrokken hebben . Wat gaat me dat eventueel kosten .

COAX kabel trekken

Ik wil een coax kabel en een internet kabel naar een slaapkamer op de eerste verdieping hebben . Wat gaat me dat kosten.

UTP kabel en COAX kabel trekken

Wij willen graag de COAX kabel van de woonkamer naar de zolderverdieping doortrekken in verband met een tweede TV-aansluiting. Circa 6 meter kabel nodig.

COAX kabel van meterkast naar woonkamer

Graag wil een coaxkabel van de meterkast(hoofdaansluting cai) naar de woonkamer inclusief wandcontactdoos. Momenteel loopt er alleen utpkabel van de meterkast naar de woonkamer met wandcontactdoos. Wil deze laatste optie ook graag houden

Kabels trekken in huis en WiFi-signaal verbeteren

Ik heb momenteel internet van Telfort wat binnenkomt in de meterkast. Hierdoor is het internet in de woonkamer (BG), Slaapkamer (1 hoog) en zolder verbonden via wifi extenders via het elektra netwerk. Dit werkt op zich wel, echter de wifi op 1 hoog en zolder is dramatisch / tot slecht. Ik zou graag kabels willen op de 1e etage; ik heb zelf geprobeerd om een utp 6 kabel door te trekken naar de slaapkamer op 1 hoog via loze buis en heb een netwerkcontactdoos CAT6 gekocht. Echter lukt het me niet om het werkend te krijgen. Hier heb ik dus de benodigdheden al voor in huis. Daarnaast zou ik graag een zelfde aansluiting willen op zolder, maar of dat haalbaar is weet ik niet. Er zitten wel veel stopcontacten maar nergens zit een coax of utp aansluiting. Daar heb ik nog geen materialen voor. Ik zoek een elektricien die hiermee voor mij aan de slag gaat en alles kan aanleggen en werkend kan maken. Ik ontvang graag vooraf uw prijsindicatie.

COAX-kabel in kabelgoot bevestigen

Ik wil graag een COAX-kabel weg laten werken met een kabelgoot of iets dergelijks. De kabel loopt vanuit de meterkast naar de woonkamer op dezelfde verdieping en heeft nogal wat bochtjes. De kabel moet voor een deel langs het plafond lopen. Het aantal meters kabelgoot vind ik lastig te noemen, door alle bochten. Ik hoor graag wat de kosten zijn voor de levering van de kabelgoten en de montage.

Stopcontacten en COAX kabel verplaatsen en sleuf frezen voor tv kabels

In onze nieuwe woning willen wij stopcontacten en wandpunt voor COAX verplaatsen. De wandcontactpunten moeten zo'n 1 meter worden opgeschoven. Daarbij willen wij graag een kabelgoot in de muur laten frezen voor 2 kabels die vanaf ons tv meubel naar de tv aan de muur moeten lopen. Zie de tekening voor meer uitleg.

COAX kabel vervangen door UTP kabel

Ik wil mijn huidige Coax kabel later vervangen naar een Cat 6 UTP Kabel met een contact punt naast de tv in de woonkamer. De kabel is van meterkast naar de tv.

COAX-kabel door UTP CAT6 kabel vervangen

Ik wil op 4 of mogelijk 5 plaatsen bestaande leidingen met coax kabel laten vervangen door UTP CAT6 bekabeling, inclusief het plaatsen van wandcontactdozen.

COAX-kabel vervangen

De COAXkabel van de meterkast naar de tv is kapot. Ik wil deze laten vervangen, aangezien er nu een losse kabel door de woonkamer loopt. Het gaat om ongeveer 10 meter. Graag ook de kabels in andere ruimtes controleren.

Partners

Partners van Casius