Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenverlichting voordeur repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenverlichting voordeur repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenverlichting voordeur repareren

Buitenverlichting voordeur repareren

Luifel bij voordeur heeft 6 spotjes waarvan er 3 kapot zijn. De kap moet eraf gehaald worden om te kijken waar het probleem zit, denk kabelbreuk. 1 lampje al vervangen en geen resultaat.

Elektra en groepenkast vervangen

Ik heb een oud huisje waar de elektra denk ik wel vernieuwd moet worden. Er is ook geen meterkast, alleen de groepen en elektrometer zonder kast ombouw bij de voordeur. (Gas en internetaansluiting komen in de hoek van de woonkamer binnen). De groepenkast wil ik denk ik wel uitgebreid hebben (ik geloof dat ik 2 groepen heb en een krachtstroomgroep). Volgens mij zijn de enige geaarde stopcontacten bij cv ketel en alle stopcontacten in de keuken. En ik heb het idee dat er in de wc een aardpen staat, maar zeker weten doe ik het niet. Volgens mij is de ene groep bovenverdieping en voorkamer, en de tweede groep achterkamer, keuken, wc, badkamer en de 2 kamertjes daarachter (voormalig garage). Electra in de aanbouw (voormalig garage) plus achtertuin is circa 2009 uitgebreid, maar dat is niet goed gebeurd en daarom moet dat ook worden gedaan. Buitenverlichting kan nu bijvoorbeeld ook al lang niet worden gebruikt. Ik zou ook graag weten of het in gedeeltes op kan worden gedeeld in verband met de kosten.

Tuinverlichting aanleggen

Wij willen graag tuinverlichting aanleggen in onze tuin van 120 m2. Dit kan 12 Volt zijn of 220 Volt, daarbij willen dit graag combineren met, waterdichte, buitenverlichting bij de voordeur.

Buitenverlichting aansluiten

Ik heb 2 buitenlampen (Philips Calgary) die ik bij de voordeur en de garage wil ophangen. Op beide plekken hebben al eerder lampen gezeten, er is elektra/bekabeling aanwezig. Als het goed is werkt dit naar behoren. Kan ik een offerte ontvangen?

Stopcontacten vernieuwen en buitenverlichting monteren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vernieuwen van 2 stopcontacten (1x buiten, 1x binnen) en 1 stopcontact nieuw aan te laten leggen vanuit het centrale punt in de kamer, dit moet een nieuw stopcontact worden. Ook wil ik graag bij de voordeur een buitenlamp met bewegingssensor laten plaatsen, hier is nog geen elektra aanwezig.

Buitenverlichting vervangen

Buitenverlichting bij voordeur inbouwen: bestaande buitenlamp verwijderen en vervangen door drie spotlampen met dag/nacht sensor in trespa afdak. Spotlampen en sensor al gekocht, bedrading en afkapdeksel nog niet.

Anti-inbraak buitenverlichting aanbrengen

Wij wonen in een gesplitst appartement, ik wil bij de gezamelijke voordeur buitenverlichting laten plaatsen die reageert op beweging.

Verlichting in en buiten huis aanleggen

Het aanleggen van verlichting in de hal bij voordeur. Plafond is van gipsplaten. Ook in de keuken bij het raam. Plafond is ook van gipsplaten en er zit elders een lichtpunt, die doortrekken. In de woonkamer lampen ophangen en de buitenverlichting monteren.

Buitenverlichting aanbrengen

Boven de voordeur hangt buiten 'n ouderwetse bolletjeslamp, we willen nu graag aan beide kanten van de voordeur 'n buitenlantaarn laten installeren, dus 2 lichtpunten i.p.v. nu 1.

Buitenverlichting plaatsen

Twee buitenlampen ophangen en aansluiten. Wat zijn ongeveer de kosten hiervan? Er is al elektra buiten, het is bij de voordeur. De lamp hangt al, veroorzaakt kortsluiting. Plus achter bij garage doortrekken kabels en schakelaar.