Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Buitenlamp monteren bij de voordeur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: buitenlamp monteren bij de voordeur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: buitenlamp monteren bij de voordeur

Buitenlamp monteren en aansluiten

Graag een buitenlamp monteren en aansluiten. Er is binnen een schakelaar aanwezig, maar het draad moet nog getrokken worden. Het draadje moet maximaal een meter worden.

Buitenlamp monteren bij de voordeur

Een buitenlamp opzetten bij de voordeur en installeren. Twee gaten boren en een aansluiting maken.

Buitenlamp monteren

Ik heb een sensor lamp aangeschaft, ik zoek iemand dit deze kan monteren.

Lampen monteren in een portiek en elektra nakijken

Ik wil enkele klussen laten verzorgen door een elektricien. Het gaat om het ophangen van een buitenlamp, het ophangen van een lamp binnen in het portiek op de benedenverdieping en ook nog een lamp boven in het portiek in de gang. De bedrading voor de laatste lamp moet worden nagezien. Ik heb de lampen hier al beschikbaar. Misschien kan de elektricien eerst even komen kijken. Ik ontvang dan graag uw advies en een offerte. Als extra klusje wil ik graag een huisnummerplaatje laten vervangen.

Buitenlamp aan schuur monteren

Ik wil graag een buitenlamp met sensor laten installeren aan de schuurkant. De ideale lamp hiervoor moet ik dan nog wel eerst bij Gamma kopen. In de schuur is een stopcontact.

Buitenlamp met bewegingsmelder monteren

Ik wil mijn oude buitenlamp laten verwijderen en daar een nieuwe buitenlamp met bewegingsmelder laten monteren. De materialen heb ik al gekocht. Ik ontvang graag vooraf uw offerte.

Verlichting monteren en repareren

Ik wil 2 kleine elektra klussen laten verzorgen. Ik wil een Philips buitenlamp laten monteren en de TL-verlichting in mijn garage laten repareren. De nieuwe lamp heb ik al gekocht. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Buitenlamp laten vervangen

Ik heb bij Praxis een buitenlamp gekocht en deze is nu voor de tweede keer stuk. De eerste keer bleek er water in gekomen. Ik heb dit toen droog gemaakt en weer op laten hangen met een nieuwe lamp erin. Nu is hij weer stuk en ik vermoed hetzelfde probleem. Ik zorg voor een nieuwe buitenlamp maar kan de oude niet demonteren en de nieuwe weer monteren. Ik voel me er ook niet veilig bij dus enige haast is geboden! Ik ben alleen en kan zelf geen nieuwe lamp monteren. Ik zoek graag op zo'n kort mogelijke termijn hulp hierbij!

Buitenlamp op laten hangen

Ik heb bij Praxis een buitenlamp met bewegingssensor gekocht en wil deze graag laten monteren op de plek van mijn huidige buitenlamp. Ik hoor graag vooraf even wat de kosten van de montage zijn.

Buitenlamp met sensor monteren en aansluiten

Wij hebben bij Praxis een buitenlamp gekocht type Madrid Sencys met bewegingssensor. Ik heb ook nog een 2e lamp gekocht, maar geen aansluitmaterialen. De lamp moet gemonteerd worden bij de buitendeur, op de muur waar de meterkast achter zit. Er moet daarop een aansluiting worden verzorgd. We ontvangen graag een prijsindicatie van de montagekosten.

Partners

Partners van Casius