Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bewegingssensor monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bewegingssensor monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bewegingssensor monteren

Bewegingssensor monteren

Ik wil een bewegingssensor gemonteerd hebben in de badkamer. De elektra kabels liggen er al.

Bewegingssensor in de badkamer laten monteren

Ik wil een bewegingssensor laten monteren in de badkamer. Aanschaf van de sensor graag in overleg met de vakman.

Buitenverlichting aansluiten

Ik wil graag in de tuin: - 2 staande tuinlampen met bewegingssensor aansluiten - bij overkapping tuinhuisje 2 lampen op 1 schakelaar en bij zelfde punt nog een 3e lamp met bewegingsensor - in tuinhuis een lamp met schakelaar De kabels, 3 aderig, zijn al gelegd, er zijn geen kabels met zwarte draad, pvc buizen en beugels. Het gaat dus vooral om monteren van kabels in dozen, schakelaars en contactdozen.

Portiekverlichting repareren

Onze portiek verlichting is kapot. Toen de lamp werd aangedraaid deed ie het een nacht maar daarna niet meer. Oorspronkelijk werd het verzorgd door lichtservice, maar die heeft een aantal jaren geleden het contract opgezegd, omdat er te weinig aansluitingen waren en er een keer iets fout was gegaan met de betaling. Het is een portiek waar 4 huizen aan grenzen. Graag zouden we led verlichting met bewegingssensor voor het hele portiek laten monteren.

Portiekverlichting met bewegingssensor monteren

Onze VvE wil graag in de portiekhal verlichting laten aanbrengen met bewegingssensor. De elektra mag worden doorgetrokken van uit de woning van mijn buurvrouw.

Buitenlamp op laten hangen

Ik heb bij Praxis een buitenlamp met bewegingssensor gekocht en wil deze graag laten monteren op de plek van mijn huidige buitenlamp. Ik hoor graag vooraf even wat de kosten van de montage zijn.

Lamp met sensor monteren

Wat kost het om een lamp met bewegingssensor te laten plaatsen?

Buitenlamp met sensor monteren en aansluiten

Wij hebben bij Praxis een buitenlamp gekocht type Madrid Sencys met bewegingssensor. Ik heb ook nog een 2e lamp gekocht, maar geen aansluitmaterialen. De lamp moet gemonteerd worden bij de buitendeur, op de muur waar de meterkast achter zit. Er moet daarop een aansluiting worden verzorgd. We ontvangen graag een prijsindicatie van de montagekosten.

Stopcontacten vernieuwen en buitenverlichting monteren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vernieuwen van 2 stopcontacten (1x buiten, 1x binnen) en 1 stopcontact nieuw aan te laten leggen vanuit het centrale punt in de kamer, dit moet een nieuw stopcontact worden. Ook wil ik graag bij de voordeur een buitenlamp met bewegingssensor laten plaatsen, hier is nog geen elektra aanwezig.

Verlichting aansluiten op bewegingssensor

In één ruimte wil ik de verlichting aansluiten op een te monteren bewegingssensor. Het gaat om een ruimte van 4 bij 6 meter. Er dient 1 sensor op de deur gericht te worden.