Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bewegingssensor in de badkamer laten monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bewegingssensor in de badkamer laten monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bewegingssensor in de badkamer laten monteren

Bewegingssensor monteren

Ik wil een bewegingssensor gemonteerd hebben in de badkamer. De elektra kabels liggen er al.

Bewegingssensor in de badkamer laten monteren

Ik wil een bewegingssensor laten monteren in de badkamer. Aanschaf van de sensor graag in overleg met de vakman.

In mijn nieuwe huis staat er in de ...

In mijn nieuwe huis staat er in de badkamer na het douchen (dus als de muren vochtig zijn) een lichte spanning op de kraan bij de wastafel, niets levensbedeigends maar niet bepaald prettig. Ik ben op zoek naar een electricien die onderzoekt wat de oorzaak is en een oplossing aandraagt. Mogelijk moet er wat opengebroken of opengezaagd worden om dit te achterhalen/op te lossen. Dit moet dan achteraf weer hersteld worden. Daarnaast wil ik op de gang een lamp met bewegingssensor geinstalleerd hebben.