Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bekijken en mogelijk aanleggen 3 fasen inductie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bekijken en mogelijk aanleggen 3 fasen inductie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bekijken en mogelijk aanleggen 3 fasen inductie

Bekijken en mogelijk aanleggen 3 fasen inductie

Momenteel hebben wij een kookstel op gas. Graag zouden we dit willen vervangen voor inductie. Het liefst 3 fasen. We willen graag weten of dit bij ons mogelijk is, wat hiervoor moeten worden aangepast en wat de te verwachten kosten zijn.

Krachtstroom aanleggen voor een inductiefornuis

Het bekijken en eventueel aanleggen van krachtstroom voor inductie fornuis.

Elektra inspecteren en vervangen

Wij hebben thuis een verouderde elektrische installatie (inclusief meterkast) zonder aardlekschakelaar en met 4 groepen. Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden zijn om onze installatie (groepenindeling, wel niet geaard enz) te laten bekijken om dan samen de mogelijke verbeteringen te bespreken (die binnen ons budget vallen). In ieder geval willen wij een aardlekschakelaar laten aanleggen. Maar wanneer er dus andere overduidelijke verbeteringen nodig/mogelijk zijn zouden we die binnen ons budget ook graag uitvoeren. Graag ontvang ik meer informatie over de mogelijkheden hiervoor.

Vervangen van elektrakast

Er is een installatiebedrijf geweest om t te bekijken wat er moet gebeuren in verband met nieuwe keuken met onder andere een keramische kookplaat en nieuwe draden/kabels voor t aanleggen. Deze man gaf aan dat het een verouderde meterkast is. Zoek iemand die de meterkast in zijn geheel kan komen vervangen.

Nieuwe stopcontacten aanleggen

We gaan op korte termijn onze keuken verbouwen en hebben een 4-tal nieuwe stopcontacten nodig. Mogelijk ook een extra groep. Is het mogelijk een vrijblijvende afspraak te krijgen om de mogelijkheden te bekijken?

Stroom aanleggen in de keuken

Het gaan om een elektra schema in verband met nieuwe keuken. Het zal met name gaan om de 3 sportjes die wij willen laten plaatsen onder de keukenkastjes. Voor zover wij weten zitten de elektra punten voor de apparatuur redelijk op de juiste plek. Dit willen wij graag met de vakman bekijken.

Elektra aanleggen en plafondventilators ophangen

Ik wil 2 plafondventilators gaan kopen, maar daar zitten nog geen elektra-aansluitingen voor in mijn betonnen plafonds. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang daarna uw prijsopgave. De klus hoeft pas na mijn vakantie uitgevoerd te worden.

Extra groep in meterkast aanleggen en leiding doortrekken

Ik wil graag een extra groep in de meterkast laten aanleggen en vandaar een leiding laten doortrekken naar de keuken. Ik laat dat hier graag even door de elektriciën bekijken en ontvang daarna een offerte.

Nieuw stopcontact en/of aparte groep aanleggen

In onze keuken hebben wij 2 stopcontacten, maar we hebben er 3 nodig voor onze cv-ketel, een wasmachine en een koel-vriescombinatie. We laten de situatie hier graag even bekijken, mogelijk moet er een aparte groep worden bijgeplaatst in de meterkast. We ontvangen graag vooraf uw offerte.

Elektrische bedrading en groepenkast vervangen

Wij wonen sinds kort in de door ons gekochte twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1928. Op eerste verdieping, in 2 slaapkamers en een badkamer, en op de zolder is er nog oude elektrische bedrading, zonder aarde. We laten die bedrading graag vervangen, ongeveer 5 lichtpunten plaatsen en ongeveer 10 stopcontacten aanleggen. Verder willen wij de oude stoppenkast laten vervangen door een moderne versie en uitbreiden van 3 naar 5 groepen. We laten het werk hier graag even bekijken en ontvangen daarna uw offerte.

Partners

Partners van Casius