Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bedrading en wandcontactdozen vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bedrading en wandcontactdozen vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bedrading en wandcontactdozen vervangen

Elektra vervangen

Het gaat om een jaren '50 eengezinswoning. Hier wil ik graag de bedrading laten vervangen en een nieuwe stoppenkast laten installeren. Er zijn nu 3 stoppen en dit moeten er 10 worden inclusief een aardlekschakelaar. Verder zal het schakelmateriaal en de wandcontactdozen vernieuwd moeten worden.

Wandcontactdoos plaatsen

Ik zoek een partij die wandcontactdozen kan plaatsen, de contactdozen zijn aangeschaft, gat in de muur is gevreesd en er zit bedrading. Het gaat om vier contactdozen gelinkt en geplaatst moeten worden. De woning is goed bereikbaar.

Bedrading en wandcontactdozen vervangen

Ik wil in een klein appartement in Zeist op de 2e verdieping (58 m2). In 3 kamers en in de hal de elektrische bedrading en wandcontactdozen laten vervangen en uitbreiden. Daarnaast moet de meterkast vervangen worden ten behoeve van o.a. een inductiekookplaat omdat er te weinig groepen in de huidige kast zitten. Het appartement is goed bereikbaar per trap.

Stoppenkast vervangen

Ik wil de stoppenkast en ordening bekabeling/ bedrading en wandcontactdozen in meterkast gaan realiseren.

Stopcontacten vervangen en aanbrengen

Wij willen graag nieuwe wandcontactdozen op 8 bestaande stopcontacten. Hiervoor hoeft dus niets met de bedrading te gebeuren, alleen een nieuw 'cover' of 'hoes'. Daarnaast willen we 2 of 3 nieuwe stopcontacten laten plaatsen waar er nu nog geen zitten (1 extra in de slaapkamer, 1 extra in de woonkamer en mogelijk 1 extra in de keuken). De wandcontactdozen zullen wij zelf aanschaffen. Als er nog andere materialen nodig zijn dient de vakman deze te leveren. Kunt u hiervoor een prijsopgave maken? Contact per mail heeft in eerste instantie de voorkeur daar ik telefonisch niet altijd goed bereikbaar ben.

Bedrading voor elektra trekken

Vanuit een bestaand stroompunt moeten elektrakabels worden getrokken naar een viertal schakelaars plus 6 bijbehorende lichtpunten en naar een drietal, dubbele, wandcontactdozen. Het monteren van de schakelaars, lampen en wandcontactdozen doen we zelf. Het betreft een zolder die is ingedeeld in 2 kamers en een overloop.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Wij willen onze groepenkast in ons woonhuis gebouwd in 1977 laten vervangen, mede ivm met het vervangen van onze huidige keuken. Het is momenteel nog de originele draaistoppen kast met een aardlekschakelaar waar voor zover ik zie 4 pvc-buizen met bedrading op zijn aangesloten + een pvc-buis naar de beltrafo. De zwaarste apparaten welke er momenteel op zijn aangesloten zijn: - een elektrische oven, een Koel/Vries-combinatie (ca. 2010, vermogen onbekend), een eenvoudige combimagnetron (1000W), afzuigkap en waterkoker in de keuken - een wasdroger en wasmachine op de zolder - een TV en AV-audio installatie in de huiskamer. Hier komen na het vervangen van de keuken bij: - een vaatwasser, en een inductie koopplaat (simpele 4pits, geen wok-pit etc. ), een uitgebreide combimagnetron (hete lucht, boven en onderwarmte, grill, event. Stoom). In de nieuwe situatie moet het aantal (eind? )groepen geschikt zijn voor: - een vaatwasser op een nog te realiseren eigen wandcontactdoos; een inductiekookplaat, eventueel op de aansluiting van de huidige electrische oven indien mogelijk; uitgebreide combimagnetron op een nog te realiseren wandcontactdoos; een koelvriescombinatie, eventueel op de aansluiting van de huidige K/V-combinatie; een afzuigkap en waterkoker. - een droger en wasmachine welke op de zolder staan, met een wandcontactdoos op een extra plaats, omdat deze in de toekomst waarschijnlijk naar een ander deel van de zolder gaan. Deze apparaten kunnen eventueel met een switch geschakeld worden omdat deze normaal niet gelijktijdig draaien. - TV en AV-audio installatie in de huiskamer, liefst met een extra wandcontactdoos - een aantal (niet-permanent bezette) wandcontactdozen in de keuken, slaapkamer en op zolder moeten ook aangesloten worden.

Wandcontactdozen plaatsen

In de keuken zijn 2 plekken waar de bedrading klaar ligt om in een wandcontactdoos te plaatsen. Al het materiaal is aanwezig, maar we kunnen het zelf niet. Graag hulp.

Elektra in huis geheel vervangen

Meterkast vervangen en alle elektra bedrading vervangen. Netwerk en COAX kabel tegelijkertijd aansluiten en monteren. Nieuwe kast met acht of negen groepen. Ook zes extra wandcontactdozen plaatsen en zes netwerkaansluitingen maken. De woning heeft begane grond en twee verdiepingen. Huis van 1969.

Bedrading vervangen in huis

Bedrading vervangen van badkamer, slaapkamer, overloop boven en beneden de hal en woonkamer. Totaal naar +/- 12 stopcontacten. Ook de wandcontactdozen vervangen. Tevens een lichtpunt in het plafond van de woonkamer maken. Wat kost het?