Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Alle bedrading vervangen van een eengezinswoning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: alle bedrading vervangen van een eengezinswoning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: alle bedrading vervangen van een eengezinswoning

Vervangen bedrading 1 groep

We hebben spanning gehad op de aardedraad waardoor een hele groep is uitgezet ivm mega schok. Monteur heeft in 3 uur niks gevonden en de groep afgesloten en heeft ons veel geld gekost maar niks opgeleverd. Ik zou heel graag willen weten wat het opnieuw bedraden kost of, als het mogelijk is, op te sporen waar het euvel zich bevindt. We hebben namelijk nu geen licht in de schuur, tuin, gedeelte van de keuken en een lamp in de woonkamer en 1 stopcontact werkt niet meer die zich in de eetkamer bevindt. Ik hoor graag of jullie wat voor ons kunnen betekenen en wat de kosten zijn. Het huis is uit de jaren '80.

Vervangen electra

Ik wil de elektra + bedrading in het plafond van de badkamer vervangen door led verlichting. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Intercom aansluiten

Ik heb een video deurbel ( technisch vergelijkbaar met Google Hello Nest ) aangeschaft die bedraad aangesloten moet worden op de huidige bedrading. De huidige beltrafo heeft niet genoeg Voltage. Dus deze dient ook vervangen te worden. ( buiten de groepenkast zie foto ). De materialen heb ik allemaal al op voorraad. Het ziet er niet al te lastig uit en ik denk dat het voor een vakman een kleine klus is. Wat zou het kosten om dit te laten doen door u?

Vervangen groepenkast

Goedendag, ik heb een oude groepenkast met slechts 4 groepen de wilde in vervangen voor een nieuwe met 8 of zelfs 10 groepen, er moet ook nieuwe bedrading ban mijn keuken naar de meterkast. Ik ben benieuwd wat u voor het totale plaatje rekent.

Extra groep plaatsen ivm inductiekookplaat

Plaatsen extra groep voor inductie in keuken (geen bedrading en geen loze leiding beschikbaar!) Een deel van de kast vervangen (oude groep) naar nieuwe kast. (zie de foto) Bedrading kan via kruipruimte naar de ruimte onder de keukenkasten (afstand 7 meter) (Let op: onder een deel van de keuken geen kruipruimte, dus bekabeling moet door de vloer (gat moet nog geboord worden) en dan onder de keuken achter de keukenplint langs). Tevens een aansluiting (stroom) voor Quooker kraan. (leveren en installeren jullie ook kookplaten?) Perilex aansluiting is niet aanwezig .

Vervangen elektra hele woning

De meterkast moet vervangen worden, bedrading gehele woning, extra stop voor nieuwe keuken, punten voor nieuwe keuken, stopcontacten woonkamer naar beneden verplaatsen, zolder 2 extra stopcontacten.

Vervangen elektra oude woning

Ik heb een huis uit 1929 gekocht waar ik met spoed nieuwe bedrading op de bovenverdieping en een nieuwe stoppenkast (vlg NEN 1010) in wil laten plaatsen. Dat betekent: veilige stopcontacten en lichtpunten op de drie slaapkamers en verwijderen van de oude kabels.

Vervangen complete elektra

Beste, Van ons nieuw aangekochte woning dient alles vernieuwd te worden, zo dus ook de elektra. Het huis gaat zo goed als helemaal kaal en dan opnieuw opgebouwd. De woning is uit 1934, bijna alle bedrading is nog origineel met katoenen hulsel, maar alles moet vervangen worden. Hoeveel kost het om de elektra te vervangen? Begin februari zou ik graag willen beginne met deze klus.

Vervangen van elektra, inclusief nieuwe inbouwdozen

Graag laat ik de elektra in de hele woning en buiten vervangen, inclusief nieuwe inbouwdozen (30). Het verplaatsen van punten of aanleggen nieuwe meterkast is niet nodig (zijn ruim voldoende groepen aanwezig). De woning is in de jaren' 70 gebouwd in een Amerikaanse wijk. Na die tijd is er ergens iets veranderd qua elektra, maar ik weet niet precies wanneer, en er is een nieuwe meterkast geplaatst. De bedrading is waarschijnlijk wel goed, maar als ik lampen ophang is het een rommeltje qua draad. Graag laat ik om deze reden de bedrading logischer aanleggen. Telefonisch slecht bereikbaar, graag reactie via email.

Groepenkast vervangen en bedrading

Ik wil van 2 naar 3/4 groepen + nieuwe bedrading. Het is voor een appartement aan de begane grond van 55 m2. Graag een offerte.

Partners

Partners van Casius