Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe bedrading laten trekken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe bedrading laten trekken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe bedrading laten trekken

Bedrading trekken en frezen

Heb dat zelf geprobeerd maar toch maar een vakman inschakelen met goed gereedschap en kennis. Klein beneden huisje met al het e.e.a. gefreesd en draden getrokken maar dubbele schakelaars. Kabel voor elektrisch koken te gecompliceerd voor mij.

Nieuwe bedrading laten trekken

De overlooplamp, 1e verdieping, is stuk en de stopcontacten op zolder zijn bruin van binnen

Vervangen van de stoppenkast

Stoppenkast vervangen en nieuwe bedrading trekken. Mogelijkheid voor zonnepanelen.

Nieuwe bedrading trekken/leggen

Vanwege kortsluiting, stopcontact doorgebrand in het verwarmingshok in de badkamer op de eerste etage. Nieuwe bedrading nodig vanaf dat stopcontact naar het plafond in de badkamer..... Dan doet alles het weer. Er is al eerder een elektricien geweest (2 uur lang), die heeft het euvel gevonden en laten weten wat er nu precies moet gebeuren..... Ook heb ik nog een spotje die aan het plafond gezet moet worden.... Helaas moeten hiervoor nieuwe gaten geboord worden..... In het totaal was/is de Geschatte tijd ongeveer 2,5 uur werk-tijd Ik zou heel graag as maandag 23 oktober geholpen willen worden. Ik hoop dat dit mogelijk is en u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.....

Electra werkzaamheden

Graag wil ik een offerte (prijsindicatie) over de onderstaande werkzaamheden (incl materiaalkosten en btw) ontvangen. Het gaat om een nieuwbouw woning (moet nog worden gebouwd). Oplevering volgend jaar (juni 2018). Binnen wanden zijn van kalkzand steen. Werkzaamheden: - Doortrekken bedrading (glasvezel) via loze leiding voor de tv in bovengenoemde 3 kamers - Verplaatsen van 4 wand contactdozen (ongeveer 1,5 meter verplaatsen van links naar rechts of andersom) - Op de zolder zijn er stopcontacten aanwezig (afstand 2 a 3 meter). Graag wil ik 1 extra dubbele wandcontactdoos op zolder laten aansluiten/plaatsen. - Plaatsen van 1 extra dubbele wandcontactdoos in de meterkast - In het was hok is een stopcontact voor de wasmachine aanwezig graag wil ik extra stopcontact op een aparte groep aan laten brengen voor de condensdroger. - Infreezen in de woonkamer een kabelgoot van 40 of 50 mm voor de tv aansluiting. De tv dient aan de wand te worden opgehangen, waarbij de bovenzijde van de tv op een hoogte van 1,50 meter komt. - Infreezen in de woonkamer in verschillende muren kabelgootjes, in totaal 4, voor 4 speakers (home cinema set). De speakers dienen aan de wand te worden opgehangen waarbij de bovenzijde van de speakers op een hoogte van 1,75 meter komt. - Infreezen in de slaapkamer muur een kabelgoot voor de tv kabel. En er moet een CAI aansluiting op de wand worden geplaatst en de tv dient aan de wand te worden opgehangen, waarbij de bovenzijde van de tv op een hoogte van 1,85 meter komt. Een vraag: Heeft elke tv een CAI aansluiting nodig of is door trekken van glasvezel via loze leiding voldoende?

Aardpen slaan

We hebben net een huis gekocht uit 1973 waar de originele groepenkast nog inzat. De waterleiding waar deze waarschijnlijk op geaard zat is vervangen door kunststof. De groepenkast is net vervang en we willen graag en offerte voor het slaan van een aardpen en het trekken van de bedrading tot aan de groepenkast.

Bedrading voor elektra trekken

Vanuit een bestaand stroompunt moeten elektrakabels worden getrokken naar een viertal schakelaars plus 6 bijbehorende lichtpunten en naar een drietal, dubbele, wandcontactdozen. Het monteren van de schakelaars, lampen en wandcontactdozen doen we zelf. Het betreft een zolder die is ingedeeld in 2 kamers en een overloop.

Elektra trekken naar een boiler

Ik wil via een loze leiding van ongeveer 9 meter lang graag elektra bedrading laten trekken naar een boiler. Ik wil dit op 17,18 of 19 mei laten uitvoeren.

Groepenkast en elektra vervangen en uitbreiden

Ik wil mijn groepenkast vervangen. Ik heb een oude groepenkast van 3 groepen (stoppen) met 1 aardlekschakelaar. Ik wil graag 7 of 8 groepen (na gelang er in een kast kan worden geplaatst) en 3 aardlekschakelaars, een hoofdschakelaar, beltrafo en een stopcontact. Een groep op 1 aardlekschakelaars, deze is voor mijn nog aan te schaffen zonnepanelen en de andere groepen verdeeld over de andere 2 aardlekschakelaars. De groepenkast laten leveren en aansluiten door een elektricien. Mochten hierover vragen zijn dan verneem ik dat graag. Afhankelijk van de noodzaak extra bedrading trekken. Graag ontvang ik een offerte.

TV- en CAT-kabel trekken

Een wandcontactdoos voor internet en tv kabel moet geplaatst worden, inclusief trekken juiste bedrading. Coax en Cat5 (of welke beter is). Wij willen op zolder goede internet hebben voor gebruik van playstation. Een loze leiding is al aanwezig. Kunt u een indicatie aan mij mailen?

Partners

Partners van Casius