Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bedrading nalopen en schakelaar vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bedrading nalopen en schakelaar vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bedrading nalopen en schakelaar vervangen

Bedrading nalopen en schakelaar vervangen

De bedrading van een brandmelder die kapot is gegaan dient te worden vervangen, kroonsteentjes erop en bedrading wegwerken achter een plaatje. Daarnaast wil ik op andere plekken in huis ook kroonsteentjes laten plaatsen. Daarnaast is de schakelaar in de schuur lam en deze dient gerepareerd te worden. De werkzaamheden dienen voor 21 december te worden uitgevoerd.

Groepen verplaatsen naar andere meterkast

De situatie is als volgt. In het souterrain dat later aangelegd is zijn 2 groepen aanwezig in een aparte meterkast. Deze wil ik verplaatsen naar de meterkast op de begane grond. Verder nog nalopen van wat bedrading.

Groepenkast vervangen en aanvullende werkzaamheden

Groepenkast vervangen: Van 4 naar 10 groepen. Aardlek vervangen (opnieuw een pen slaan) Nalopen bedrading en waarschijnlijk vervangen op eerste etage. Dat zijn heel oude draden. Eventueel coax- en telefoonkabel doortrekken van beneden.

Elektra en bekabeling

Drie elektra dozen (dubbele stekker) plaatsen in baby kamer - bedrading al aanwezig als ook de elektra dozen Dimmer plaatsen in eetkamer voor lampen boven eettafel - bestaande elektra doos aanwezig - losse dimmer doos al gekocht Cat6 kabel controleren/ doormeten op signaal en nieuw r45 jacket plaatsen om op router aan te sluiten. Cat5 kabel doormeten die naar 2e verdieping van het huis loopt en evt nieuwe plaatsen. Doormeten elektra badkamer (verlichting meubel werkt niet, terwijl er wel stroom op staat) Meterkast nalopen op overbodige bekabeling.

oude groepenkast 2 groepen vervangen ...

oude groepenkast 2 groepen vervangen door nieuwe met ongeveer 7-8 groepen en nalopen bedrading in huis.

Vrijstaande villa uit 1901 met aanbouw ...

Vrijstaande villa uit 1901 met aanbouw uit 1964. In de villa lopen her en der door het huis nog stalen elec. leidingen met daarin vaak nog draden met juten ommanteling. Leidingen door hele huis nalopen en vervangen (PVC), bedrading vervangen (incl. aarding), groepenkast met aardlek uitbreiden. Evt. opengewerkte muren en plafonds opnieuw dichtmaken en stucen.