Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bedrading van de kroonluchter vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bedrading van de kroonluchter vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bedrading van de kroonluchter vervangen

Bedrading van de kroonluchter vervangen

Een bewoner kwam met de mededeling dat mevrouw een oude vintage kroonluchter heeft waarvan de bedrading vervangen moest worden. Graag zou ik willen weten of dit mogelijk is en of hoeveel de kosten ongeveer zullen zijn.

Lamp verplaatsen

Ik heb een grote kroonluchter in mijn woonkamer hangen. Maar doordat we een nieuwe L-bank hebben gekocht, hangt hij niet meer op de goede plaats. Hij moet iets verhangen worden en uiteraard bedrading netjes weggewerkt.

Aansluitpunt verlichting verleggen

Ik wil graag een kroonluchter aanschaffen, echter zit er in het plafond nog aansluitpunt. Er zitten draden aan de muur en deze wil ik graag laten verlengen naar het plafond om zo een kroonluchter te kunnen plaatsen. De bedrading zal ongeveer 3 a 4 meter verlengt moeten worden. De bedrading wil ik afhankelijk van de kosten graag in de muur weg laten werken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Defecte verlichting in huis

Bij de ingang werkt de halogeen lamp (kroonluchter) niet meer. Waarschijnlijk is de transformator defect. Op de zolderverdieping krijgen we een lamp niet meer aan de praat. Hiervan is de bedrading vertakt met andere stroompunten.

Kroonluchter opnieuw bedraden

Ik heb een oude kroonluchter. De bedrading is verschillend en met tape aan elkaar verbonden. Nadat een lampje 't begaf wilde ik de fitting bekijken, maar daar schoten de draden bij los. En nu doet de lamp het niet meer. Het zijn zulke oude, en rare fittingen dat ik deze ga vervangen. Ik wil graag de bedrading laten vervangen door een vakman omdat ik in dit geval het niet aan durf. Een enkele lamp is geen probleem maar het gaat om een kroonluchter met zes armen.

Lampen repareren: nieuwe bedrading en fittingen

Ik heb een kroonluchter hangen die niet meer werkt. Waarschijnlijk is de bedrading intern verbrand. De kroonluchter hangt in de huiskamer. Verder wil ik 3 nieuwe lampen ophangen voor mijn slaapkamers.

Kroonluchter repareren

Na het schoonmaken van mijn kroonluchter doet hij het niet meer.. ( denken sluiting in de bedrading) hoeveel kost het als u voor mij nieuwe bedrading er in maakt? Hoor graag van u..

Bedrading vervangen

Ik wil een 7 armige kroonluchter opnieuw laten bedraden, hoeveel kost dat?

Het aansluiten van een kroonluchter op ...

Het aansluiten van een kroonluchter op een dimmer. De dimmer is reeds aanwezig. De bedrading dient te worden doorgetrokken vanaf het oude lichtpunt naar het nieuwe. Het plafond is gestuct.

Gaarne reparatie kroonluchter, liefst ...

Gaarne reparatie kroonluchter, liefst aan huis, te Osdorp. Door klap met plank werkt de kroonluchter niet meer. Gaarne bedrading controleren en/of vervangen.