Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bedrading door de hele woning vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bedrading door de hele woning vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bedrading door de hele woning vervangen

Bedrading door de hele woning vervangen

Bedrading door gehele woning vervangen jaren '20 woning. Redelijk moderne groepenkast (vereist geen vervanging). Verplaatsen en toevoegen van aantal stopcontacten. Voor zover mogelijk, graag prijsopgaaf per extra toegevoegde / verplaatst stopcontact.

Vervangen van elektra in benedenwoning

Wij staan op het punt een benedenwoning, 60 m2, te kopen in Duivendrecht. De elektra is zwaar verouderd en er is flink geknutseld, onder andere om buitenverlichting te creëren en her en der extra stopcontacten te maken. Er lopen dus draden door het huis en door de kruipruimte. Bovendien zijn in ieder geval de radiator en waterleiding in de badkamer niet geaard. Er hangt een oude stoppenkast met, als ik het goed gezien heb, 3 groepen. Ik denk dat er tenminste 1 groep bij moet en alle bedrading vervangen moet worden, met verantwoord geplaatste stopcontacten op logische plekken in alle vertrekken. Wat wel en niet geaard is weet ik op dit moment niet. We willen sowieso best wat veranderen en gaan de boel helemaal strippen, dus er is ruimte om te doen wat nodig is. Er loopt een kruipruimte onder de hele woning. Bouwjaar 1943. Ik wil graag dat de elektra ‘clean’ wordt aangelegd, dus wat mij betreft alles eruit en vernieuwd, met een uitgebreidere nieuwe stoppenkast. Buitenverlichting kan weg.

Elektra vervangen door het hele huis

Ik wil dat de elektrische bedrading in de woning wordt vervangen. Dit gaat over het hele huis.

Vervangen van elektra

Elektra in hele woning vervangen met nieuwe meterkast, bedrading en uitbreiding voor keuken apparatuur. Denk dat er 8 groepen nodig zijn. Betreft een woning uit 1955 met twee stoppen en een vloeroppervlak van 72 vierkante meter. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwe elektra aanleggen in volledig huis

Voor een jaren 30 woning in zaandam willen wij graag weten wat het kost om de volledige elektra te vernieuwen in het huis. Het gaat hier om het plaatsen van een nieuwe groepenkast (6 groepen), bedrading door het hele huis (begade grond en twee verdiepingen) en aansluitingen voor lampen en stopcontacten. Graag zou ik willen weten wat de kosten hiervan zijn.

Bedrading van electra nakijken

Ik heb zelf alle elektra aangesloten en dit moet gecontroleerd worden of het goed is gedaan en veilig is door een erkend bedrijf. De hele bovenverdieping is opnieuw aangelegd nadat het gestript was. Het moet worden nagekeken door een erkend bedrijf.

Netwerkkabels in huis aanleggen

Ik wil vanaf de meterkast 6 COAX kabels vervangen door ethernetkabels zodat ik vanuit de meterkast door het hele huis deze kan gebruiken voor mijn digitale televisie en bedrading pc aansluitingen.

Complete elektra upgraden

Groepenkast moet vernieuwd worden naar 8 groepen. Aardlekschakelaar geplaatst. Complete elektra moet vervangen worden in het hele huis, woonkamer, 5 slaapkamers, keuken, badkamer. Bedrading inclusief stopcontacten 20 stuks?

Groepenkast vervangen en bedrading trekken

Onze groepenkast in aangelegd volgens de toen geldende normen. In het verleden is er een aparte groep bijgemaakt voor de droger op zolder. Door gebrek aan ruimte in de voerende buis is er alleen een bruine draad getrokken en geen blauwe draad. Nu heb ik kortsluiting gehad en heeft de blauwe draad nog een tijdje doorgesmeuld. Het lijkt mij verstandig om de hele groepenkast aan te passen aan de huidige eisen en nieuwe draden te trekken naar de zolder zodat de wasmachine en de droger elk op een aparte groep komen te staan. Ik wil u uitnodigen bij mij thuis te komen kijken en daarbij een vrijblijvende offerte te kunnen maken zodat onze huisinstallatie weer veilig zal zijn.

Groepenkast vervangen en verplaatsen

De groepenkast moet vervangen en verplaatst worden. De kast naast de meter hangen i.p.v. erboven. Het hele huis loopt nu op 1 groep. Het moet dus een kast met meerdere groepen worden. Ook zou ik willen weten wat het aanleggen van de bedrading door het huis kost? Het voorbereidende werk heb ik al gedaan.

Partners

Partners van Casius