Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Automatische deuropener met camera installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: automatische deuropener met camera installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: automatische deuropener met camera installeren

Automatische deuropener met camera installeren

Graag wil ik bij mijn voordeur van mijn eengezinswoning een automatische deuropener plaatsen met camera. Er is elektra aanwezig en de voorkeur gaat naar draadloos.

Buitencamera en elektrische deuropener plaatsen

Ik wil graag een buitencamera plaatsen en werkend maken in combinatie met automatische deuropener. Klus extra: het bevestigen van de gordijn rails. Deze zit los. Er moeten 3 schroefjes weer in orde gemaakt worden.

Intercom en automatische deuropener repareren

Bij een appartementen gebouw (7 appartementen) werkt de intercom niet goed. Na aanbellen storing/niet kunnen horen wie er op straat staat. Knop om de deur te ontgrendelen werkt maar gaat niet goed meer dicht als deur dichtgaat. Deze kan dan vanaf de straat weer opengeduwd worden. Deze vergrendelt dus niet goed.

Deurbel plaatsen met of zonder opener

Wij wonen op de eerste verdieping in het centrum van Haarlem. Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen bij het adviseren en plaatsen van een deurbel (met of zonder camera) en een automatische deuropener. Wel of geen camera ligt aan de prijs van een dergelijk apparaat. Ook een eventuele opener op onze eerste verdieping is optioneel, maar zouden we graag mee willen nemen in een vrijblijvende offerte. Ik hoor graag van u of u ons verder kan helpen.

Automatisch deuropener plaatsen met intercom

Wij wonen in een dubbele bovenwoning uit 1910. Wij hebben op dit moment geen automatische deuropener. Ons voordeur heeft een dubbele slot, waardoor we als we de deur open willen doen eerst een lange trap naar beneden moeten. Wij willen kijken naar de opties om het te automatiseren. Indien mogelijk willen we de intercom, naast de begane grond, ook op de eerste verdieping installeren. Met als optie om op de eerste verdieping het geluid uit te kunnen zetten (in verband met slaapkamers).

Deurbel met deuropener repareren

In een jaren 30 blok zitten 4 woningen boven elkaar. De bovenste woning hebben een deurbel en automatische deuropener. Nu heeft de stucadoor de kabels doorgeknipt. De opener zal moeten worden gemaakt. De kabels zijn erg kort en niet in een beste staat. Ik verwacht dat de kabeles in het kozijn lopen dat recht boven het gaat zou moeten staan. Misschien dat het vanaf daar mogelijk is met opbouw de deur opener en bellen aan te sluiten. Of misschien heeft u een betere oplossing. Ik hoor het graag.

Deurbel met deuropener repareren

Graag zou ik mijn deurbel met automatische deuropener willen laten repareren.

Automatische deuropener met camera installeren

Ik ben zorgbehoevend en heb daardoor een deuropener met camera en spreekfunctie nodig. Het betreft een woonhuis, ik heb toekenning via de WMO gekregen om het systeem te laten installeren. Ik heb de voorkeur voor een draadloze deuropener, deze hoeft alleen op de begane grond geïnstalleerd te worden.

Golmar video intercom repareren

Wij hebben in het centrale portiek van onze appartementen een Golmar audio/video-intercom systeem. De audio/video-functie werkt nog wel, maar bij 2 en mogelijk 3 appartementen werkt de automatische deuropener niet meer. Er zit dus waarschijnlijk een probleem in het centrale deel. Ik ben nu op zoek naar iemand die dit op korte termijn kan repareren.

Deurintercom met video repareren

Ik heb een deurintercom met video, Elro VD60 serie. Deze werkt al een tijdje niet goed. Het beeld van de video is vaak onscherp of helemaal niet zichtbaar. Daarnaast werkt de automatische deuropener die deze intercom aanstuurt ook niet meer. Deze intercom is een tijd geleden opgehangen door een klusjesman uit de buurt. Helaas heeft de intercom het maar kort echt naar tevredenheid gedaan. Valt dit te repareren en voor een schappelijk bedrag?

Partners

Partners van Casius