Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Atea intercom repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: atea intercom repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: atea intercom repareren

Atea intercom repareren

Van een van de intercoms werkt de doorbuzzer niet meer en een van de knoppen veert niet meer terug. Het gaat om een NOV 903 en de opbouwrand is 205A4

Atea intercom repareren

Ik wil graag een Atea intercominstallatie laten repareren. De speaker in de telefoon in mijn appartement blijft, wanneer aangesloten, constant toon geven. Wisselen van het toestel geeft hetzelfde probleem. Er zitten meerdere appartementen op dit intercom systeem aangesloten maar alleen mijn systeem lijkt gebreken te vertonen.

Atea intercom repareren

Ik wil graag een intercominstallatie laten repareren. Het betreft een Atea intercom waarop 2 appartementen zijn aangesloten. Het vanuit beide appartementen openen van de centrale toegangsdeur beneden werkt niet meer. Ook deed voor dit mankement de speaker het niet. Mensen die voor de voordeur stonden konden niet horen wat er gezegd werd. Graag laten wij beide mankementen oplossen.

Atea deurintercom repareren

Onlangs is door vandalisme onze intercom van de deur vernield. Het gaat om de Atea AB200A08CBD. De voeding (transformator) werkt nog normaal. De 8 woningen zijn voorzien met een gamma 70 telefoon. De deurbellen werken nog en de deur kan ook met de telefoons geopend worden. De kabels zijn ook intact. De naamplaatjes en de print van de intercom zijn defect waardoor geen communicatie mogelijk is tussen de woning en de persoon bij de centrale ingang. Graag een vrijblijvende offerte voor leveren en vervangen van: Atea AB200A08CBD inclusief monteren. Het betreft diverse woningen.

ATEA intercom repareren

De microfoon van de intercom bij de voordeur werkt niet meer. De speaker echter wel. Daardoor hoor je als je boven staat en de deur opent niet wie er voor de voordeur staat. Andersom hoort de persoon beneden wel wat je vanaf boven zegt door de telefoon. Het deur openingsmechanisme op de telefoons werkt gewoon naar behoren. Het systeem is geïnstalleerd door de VVE bij 4 appartementen.

Atea deurintercom repareren

Ik woon in een portiekwoning met 3 etages. Er is beneden in de hal een deurbel van het merk Atea en op de etages hangen Siemens intercom telefoons. De deurbel op de 1e etage doet het meestal niet, die op de 2e etage werkt af en toe en op de 3e etage werkt de bel correct. Het is een oud systeem uit ongeveer 1997. We laten er graag even naar kijken en het indien mogelijk dan ook gelijk repareren. Vooraf ontvangen we graag een prijsopgave. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Intercom bij een appartement vervangen

De intercom van ATEA in ons appartement is verouderd en willen we vervangen voor een kleiner model. Het gaat om een individuele aansluiting, de overige aanlsuitinen moeten de bestaande kunnen behouden. Deze hebben wij nog niet aangeschaft.

Atea intercom repareren

Ik wil graag een intercom van het merk Atea (uit 1999) laten repareren. De bel doet het niet meer en de deur gaat niet meer open als je op de knop drukt. Er zitten meerdere appartementen op dit intercom systeem aangesloten maar alleen mijn systeem lijkt gebreken te vertonen.

Nieuwe intercom installeren

Ik wil graag mijn oude atea intercom systeem door een nieuw systeem laten vervangen. Er is een camera, twee audio/video toestellen, een audio toestel en een automatisch deur-opener. Het nieuwe systeem moet in ieder geval een automatische deur-opener en audio verbindingen hebben. Afhankelijk van de prijs ook video. Kunt u aangeven wat de kosten ongeveer zijn. Ik spreek niet zo goed Nederlands. Spreekt u Engels?

Repareren van de intercom/deurbel

Bij het deurbelsysteem, met intercom en camera, doet het systeem het wazig op de 2e etage en helemaal niet op de 3e etage. Dus hoe hoger je komt, hoe slechter het werkt. Hij doet het prima op 1 hoog. Er is wellicht een mankement in de bekabeling of het contact. Kan dit op korte termijn gerepareerd worden? Kunt u een indicatie geven van kosten? Het gaat om een intercomsysteem van het merk ATEA met specificaties: AMVEC-72496-B, G.