Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aparte aardpen laten slaan voor een audiogroep? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aparte aardpen laten slaan voor een audiogroep. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aparte aardpen laten slaan voor een audiogroep

Aparte aardpen laten slaan voor een audiogroep

Ik wil graag een aparte aardpen laten aan brengen ten behoeve van een aparte audiogroep. Ik wil daarbij een lage weerstandwaarde halen van onder de 1 ohm? Als ik dat goed zeg, maar komt waarschijnlijk neer op een meter of 20 diep.

Aardpen slaan

Onze elektrische aansluiting is verzwaard van een 1 fase naar een 3 fase en omdat deze eerst samen met de buren op een hoofdaansluiting zat, is hiervoor door stedin een aparte aansluiting gemaakt. Hier moet echter nog wel een aardpen voor worden geslagen, omdat deze ook is losgekoppeld van de oude aansluiting. De aardpen moet in de kruipruimte bij de voordeur geslagen worden.

Electra vervangen

In een oude woning, jaren '30, dient de elektra opnieuw aangelegd te worden. De woonoppervlakte is ongeveer 100 m2. Daarnaast zal de groepenkast vervangen moeten worden. Wij willen graag een aparte keuken groep en een groep voor de wasmachine en droger. Eventueel dient er nog een aardpen geslagen te worden. Graag maken wij een afspraak om advies vanuit de vakman te ontvangen.

Aardpen bij appartementen aanbrengen

Wij zijn bezig met een verbouwing te Bodegraven. Nu heeft voskuilen 3 nieuwe groepenkasten aangelegd voor 3 appartementen. Er zit alleen geen aarde. 2 meterkasten zitten tegen elkaar aan en kunnen misschien op 1 aardpen? En de 3de meterkast moet een aparte aardpen. Graag ontvang een offerte en advies voor het slaan van aardpennen. Alvast bedankt.

Aardpen slaan voor zonnepanelen

Slaan van een aardpen buitenshuis t.b.v. aparte aarding zonnepanelen. Aardpen t.b.v. de normale elektra van de woning is aanwezig.

Slaan van aardpen(nen)

Slaan van een aardpen t.b.v. de normale elektra van de woning, mogelijk bij de voordeur met doorvoer aarde door buis naar meterkast (zie foto, gasleiding is inmiddels weggehaald). Eventueel extra aardpen slaan in de tuin t.b.v. aparte aarding zonnepanelen.

Aardelektrode slaan bij de woning

Graag zou ik een aparte aardpen voor de audio groep laten slaan, de gewenste waarde die opgeven is <1ohm.

Aardpen slaan voor aarding

Het betreft het plaatsen van een aardpen ten behoeve van de aarding voor de elektrische installatie, aparte groep voor audioapparatuur, met een weerstand <2 ohm.

Aardpen slaan

Onze installatie is momenteel geaard via de waterleiding. Van het waterleverende bedrijf kregen we de melding dat de waterleidingen vervangen worden door kunststof waterleidingen. De aarding dient dus aangepast te worden. Daarnaast zouden we graag een aparte prijs ontvangen voor de controle van onze elektrotechnische installatie, omdat we het huis verbouwd hebben.

Aardpen slaan voor een elektrische installatie

Voor de nieuwe elektrische installatie moet nog een aardpen geslagen worden. De verwachting is dat deze niet zo diep de grond in moet. Omdat er in het bijgebouw een tweede installatie komt met een eigen groepenkast (op dezelfde aansluiting) is het idee om hiervoor een eigen aparte aardpen te slaan. De werkzaamheden graag zo spoedig mogelijk uitvoeren omdat er nu geen stoom op de installatie gezet mag worden.