Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Alarmsysteem monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: alarmsysteem monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: alarmsysteem monteren

Alarmsysteem monteren

Ik wil graag wat een gsm alarmsysteem van merk E Tiger monteren. Eventueel is er ook leidingwerk nodig voor het plaatsen van de 2 bewegingssensoren.

Verisure alarmsysteem installeren en monteren

Ik heb een Verisure alarm systeem. Graag installeren en monteren in mijn eengezinswoning. - 2 x bewegingssensoren. - 4 x pir. - 1 x bedieningspaneel.

Lampen, stopcontact en alarmsysteem installeren

Ik ben op zoek naar iemand om in mijn hele huis ongeveer 14 lampen op te hangen en te monteren. Twee van deze lampjes zijn spotjes die in een toog gemonteerd moeten worden. Hierbij moet de losse bedrading nog doorgetrokken en weggewerkt worden. Verder zou ik - indien technisch mogelijk - in een kleine opslagruimte een stopcontact willen laten aanbrengen. Ten slotte zou ik een eenvoudig doe-het-zelf alarmsysteem willen laten monteren. Een globale inschatting van kosten volstaat.