Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aardpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aardpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aardpen

Aardpen installeren

Op dit moment is mijn elektriciteit geaard via de waterleiding. Deze wordt binnenkort vervangen door kunststof. Daarom wil ik graag een aardpen aanbrengen voor de aarding.

Aardpen installeren

Mijn electriciteit is op dit moment geaard via de waterleiding. Aangezien binnenkort kunststof leidingen worden geinstalleerd moet mijn electrische installatie op een andere manier geaard worden.

Aardpen slaan

Graag ontvang ik een offerte op basis van het slaan van een aardpen in verband met de aanstaande vervanging van de koperen buizen door Enexis.

Aardpen bouwmeterkast

Voor het bouwen van een vrijstaande nieuwbouwwoning moet een bouwmeterkast geplaatst worden. Hiervoor zal een aardpen geslagen moeten worden.

Aardpen slaan

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het slaan van een aarpen ten behoeve van 3 appartementen, nieuwbouw. Is 1 pen hiervoor voldoende?

Aardpen slaan en aansluiten

Ik heb een oude woning gekocht waarbij er een aardpen geslagen moet worden. Het aansluiten van de pen zullen wij zelf verzorgen.

Aardpen slaan

Graag vragen wij een offerte op voor het slaan van een aardpen (en deze aansluiten op de meterkast). Het gaat om een jaren '30 woning die nog via de waterleiding geaard is. We zitten momenteel in een grote verbouwing, de vloer ligt open en de kruipruimte is goed toegankelijk. We horen graag van u.

Aardpen aanbrengen voor een bouwstroomkast

Als het kan zou ik graag een offerte ontvangen voor het aanbrengen van een aardpen ten behoeve van een 3 x 25 A bouwstroomkast. Parkeren kan op eigen terrein. Het terrein is goed bereikbaar.

Woning met een aardpen opnieuw aarden

Vanwege de vervanging van de waterleiding door Brabant net moeten wij een aardpen laten slaan en aan laten sluiten.

Aardpen slaan

Koperen leidingen gaan vervangen worden door kunststof. Aarding zit op de leidingen graag de kosten van aardpen.