Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aardpen bij het woonhuis laten slaan? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aardpen bij het woonhuis laten slaan. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aardpen bij het woonhuis laten slaan

Nieuwe aardpen slaan

De huidige aardpen is vermoedelijk sterk verouderd. Het woonhuis dateert van rond 1900 en is volledig gerestaureerd. De electrische installatie is volledig vernieuwd incl. Aardlek. Nu alleen de aardpen nog. Hoor het graag wat de kosten zijn en wanneer u kunt komen.

Veiligheidsaarding controleren en aanpassen

In de straat van mijn moeder wordt de metalen waterleiding vervangen door een kunststoffen leiding. Nu is volgens mij alles geaard via de drinkwaterleiding in de kelder van het woonhuis. Zoals ik zelf kan beoordelen zal hiervoor een aardpen geslagen moeten worden. De waterleiding zal vervangen worden.

Aardpen bij het woonhuis laten slaan

Graag ontvang ik een offerte voor het slaan van een aardpen in onze woning van 1960.

Aardpen slaan bij nieuw te bouwen woonhuis

Slaan van de aardpen voor een nieuw te bouwen woonhuis. Het project gaat in december van start.

Aardpen / aardelektrode laten slaan

Ik wil dat er een aard elektrode in de meterput achter de voordeur wordt geslagen met daaraan 8 meter koperen draad op rol, geschikt voor woonhuis installatie 1 fase met hoofd zekering van 35 ampère.

Aardpennen slaan bij een woonhuis

Gaarne ontvang ik een prijs voor: Aardpen slaan en naar binnen invoeren. Tevens nog een aardpen slaan op een ander adres. Ook alleen invoeren naar binnen. Aansluiten van de aardpennen word door de bewoners zelf verzorgd. Beide zijn woonhuizen. Bij voorkeur met spoed uitvoeren.

Aardpen slaan bij een woonhuis

Het betreft het slaan van een aardpen slaan ten behoeve van een woonhuis. De meterkast is reeds aanwezig inclusief aardlekschakelaars. De aardpen dient ook aangesloten te worden.

Elektra in een blokhut aanleggen

Wij hebben een boomgaard en daar is door Stedin in een buitenkast elektra aangelegd. Er is een aardpen geslagen. Wij hebben een offerte nodig voor het verder voltooien van de elektra. Het gaat daarbij om het plaatsen van een hoofdschakelaar. Het aanleggen van een groepenkast in de buitenkast of in de blokhut en het verbinden van de nieuwe groepenkast met de bestaande elektra in de naastgelegen blokhut. De boomgaard en de blokhut zijn recentelijk van het bestaande woonhuis gescheiden. Daarmee moet ook de elektra gescheiden worden. Foto is van buitenkast, blokhut en van oude elektra binnen. Daarnaast moet ook nog een buitenstopcontact aangelegd worden.

Groepenkast installeren en doorverbinden elektrakabels

Wij hebben een boomgaard en daar is door stedin in een buitenkast elektra aangelegd tot aan de hoofdschakelaar. Er wordt binnenkort een aardpen geslagen. Wij hebben een offerte nodig voor het verder voltooien van de elektra. Het gaat daarbij om het aanleggen van een groepenkast in de buitenkast en het verbinden van de nieuwe groepenkast met de bestaande elektra in de naastgelegen blokhut. De boomgaard en de blokhut zijn recentelijk van het bestaande woonhuis gescheiden. Daarmee moet ook de elektra gescheiden worden.

Aardpen slaan

Ik wil graag een nieuwe aardpen laten slaan omdat er een nieuwe meterkast wordt geplaatst. Het betreft een woonhuis. Uitvoering graag binnen 2 weken.