Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aardpen slaan voor bouwaansluiting en nieuwbouw woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aardpen slaan voor bouwaansluiting en nieuwbouw woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aardpen slaan voor bouwaansluiting en nieuwbouw woning

Het slaan van een nieuwe aardpen

Zie boven. Wegens renovatie van appartement begane grond en compleet vervangen van de elektrische installatie dient er een nieuwe aardpen geslagen te worden. Ik gok dat het aardig diep de grond in moet dus ik besteed het graag uit.

Aardpen slaan nieuwbouw woning

De palen van de woning zijn 6.5 meter diep geslagen alleen zijn vergeten de aardpen te slaan, het is de bedoeling dat hier nog wel een aardpen wordt geslagen.

Aardpen slaan

Er moet een aardpen worden geslagen in mijn woning, er is al wel een aardlek aanwezig. Wat betreft de uitvoering ben ik heel flexibel, doe mij een belletje en ik zal aanwezig zijn.

Aardpen slaan

Ik ben opzoek naar iemand om een aardpen te slaan, ten behoeve van de meterkast die wordt verplaatst. De aardpen hoeft niet aangesloten te worden op de meterkast, maar moet wel de juiste weerstand hebben. De aardpen moet buiten geslagen worden. Ik durf niet met zekerheid te zeggen wat de grondsoort is, maar ik denk klei. In de nieuwe meterkast komt een aardlekschakelaar. Hoe diep de pen moet komen, zou beoordeelt moeten worden. De klus heeft enige spoed, het verplaatsen van de meterkast kan pas als de aardpen is geslagen.

aardpen slaan

Het gaat om het slaan van een aardpen inclusief een aardlek. Liander zegt dat ik er voor moet zorgen, dus bij deze.

Aardpen slaan

Aardpen slaan in bestaande woning. De aarde is nu aangesloten op de waterleiding. Er is 6 meter aardpen aanwezig. (3 maal 2 meter)

Aardpen slaan

Binnenkort wordt de groepenkast vervangen. Aarde zit nu aan de waterleiding. Ik wil graag een nieuwe aardpen laten slaan.

Aardpen slaan

Betreft het slaan en leveren van een aardpen direct voor garagebox. Aansluiten in meterkast doe ik zelf.

Controleren of er een aardpen is en zo niet aardpen slaan

Controleren of aardpen is geslagen. Zo niet, aardpen slaan.

Aardpen slaan

Huidige aarding is op de waterleiding. Wij willen deze met een aardpen laten uitvoeren (blijkbaar al langer verplicht). De meterkast is al geheel vernieuwd en daarin zit een aardingsblok. Maar deze is nu met een vernikkelde aardkabel naar de waterleiding geaard. Ik weet niet welke grondsoort wij hebben, ook niet hoe diep de aardpen moet geslagen worden. De hele straat heeft waarschijnlijk hetzelfde probleem. Ik heb nu met 3 buren contact gehad, maar misschien hebben alle 36 het wel nodig.