Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aardpen slaan tbv nieuweinstallatie na splitsing? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aardpen slaan tbv nieuweinstallatie na splitsing. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aardpen slaan tbv nieuweinstallatie na splitsing

Aardpen slaan

aardpen slaan op de plek van de meterkast in woonhuis. Meterkast en vloer zijn eruit gesloopt. Aarding is bedoeld voor een groepenkast met 10 groepen van 16A op 3 aardlekschakelaars. Wellicht krachtstroom of kookgroepen in de toekomst.

Aaardpen meten/nieuwe slaan

Het meten van het daknet tbv bliksembeveiliging en eventueel nieuwe aardpen hiervoor slaan

slaan aardpen

Graag offerte slaan aardpen in kruipruimte en aansluiten op meterkast

meten of er reeds een aarding aanwezig is, zo niet aardpen slaan

Wij zijn sinds een paar weken verhuisd, na een grote renovatie van het huis. Hierbij heeft Stedin onder meer ook de groepenkast verplaatst. Onze aannemer kan geen aarding vinden. Onze vraag is dus: meten of er reeds een aarding aanwezig is. Zo niet, een aardpen slaan.

aardpen laten slaan

Graag een aardpen laten slaan

Aardpen slaan plus groepenkast aansluiten

1:Ik heb een aardpen nodig. 2:Nu zou ik ook graag willen weten hoeveel het kost als jullie een groepen kast vervangen. Oude kast heeft 6 groepen, nieuwe kast 10 groepen + keukengroep Ik zou graag een offerte hiervoor hebben

Aardpen slaan

Aardpen slaan bij grote verbouwing. Meterkast is nu open, er is electriciteit 230v aanwezig

Aardpen slaan

Het blijkt dat onze woning geen aardpen heeft. Graag willen we deze laten slaan, wanneer mogelijk direct in de meterkast de grond in.

Alleen aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan door een vakman, er is een aardlekschakelaar aanwezig.

Aardpen slaan in de meterkast

Ik wil graag een aardpen laten slaan binnen in de meterkast. ik heb een aardlekschakelaar. Ik heb geen idee hoe diep de aardpen moet en welke grondsoort ik heb.