Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aardpen slaan en aansluiten op te leveren HAR? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aardpen slaan en aansluiten op te leveren HAR. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aardpen slaan en aansluiten op te leveren HAR

Aardpen slaan

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het slaan van een aardpen en deze aansluiten op de meterkast. Groet, A. Pater Oosterlaan, Driebergen

Aardpen slaan

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het slaan van een aardpen en deze aansluiten op de meterkast. Groet, A. Pater Oosterlaan, Driebergen

Aardpen slaan

Nieuwe meterkast is geplaatst. Graag aardpen slaan ivm kunststof waterleiding.

Aardpen slaan

Voor aanleg van nieuwe aansluitingen moet er hulp elektrodes geslagen worden in 2 losse garage boxen. Groepenkasten zullen voorzien worden van aardlekschakelaars. Vloer is betontegels 30x30 direct op zandgrond.

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan. Deze moet in de meterkast. Alles ligt nu nog open.

Aardpen slaan

Bij deze wil ik een offerte aanvragen voor het slaan van een aardpen. Er staat al een aardpen in het terrein maar omdat ik een bouwmeterkast moet plaatsen gaat deze 25 meter verderop zijn. Ik moet daarom een nieuwe hebben.

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan. Ik heb een groepenkast zonder aardlekschakelaar.

Aardpen laten slaan

Ik zoek een elektricien die een aardpen kan slaan in de grond. Tussen de meterkast en de buitenmuur zit ongeveer 45 cm. De meterkast bevindt zich op de begane grond en is goed bereikbaar.

Aardpen slaan

Aardpen slaan en aansluiten op in de groepenkast.

Aardpen slaan

Ik wilde graag een aardpen laten slaan in de nieuwe watermeter put. De kabels naar en aansluiting in de meterkast kunnen we zelf regelen. Het gaat dus echt om het slaan van de pen. Zouden jullie de kosten kunnen splitsen en ook wel de bekabeling en aansluiting kunnen offreren, zodat we kunnen kiezen of we dit zelf doen of laten doen?