Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aardpen slaan en aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aardpen slaan en aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aardpen slaan en aansluiten

Aardpen plaatsen

Het betreft het slaan van een aardpen. Het gat aan de buitenzijde van de meterkast ligt al open. Het gaat om het slaan en doorverbinden naar de meterkast. Het gat word geboord voor die tijd en de afstand is ongeveer 1 meter.

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan. Ik zou graag de kosten willen weten.

Aardpen slaan

Ten behoeve van mijn HIFI installatie wil een stopcontact laten aarden door een aparte aardpen. Deze kan naast de woning in de tuin geslagen worden.

Aardpen slaan en aansluiten

Ik zoek een elektricien die een aardpen kan slaan en aansluiten. Momenteel zit mijn aarde op de waterleiding. Ik zou graag een aardelektrode willen laten slaan. Dit is mogelijk in de meterkast in de kruipruimte. Al mijn groepen zitten achter een aardlekschakelaar.

Aardpen slaan

Het betreft het slaan van een aardpen, 2 x, en eventueel aanleggen nieuwe meterkast en mantelbuis voor stedin vitens voor Stedin.

Aardpen slaan

Woning van ruim 100 jaar oud wordt geheel gerenoveerd. De meterkast wordt op 17 april verplaatst naar een andere locatie. Hiervoor dient op deze nieuwe locatie een nieuwe aardpen geslagen te worden. De vloer is nog niet gestort en er hoeft dus niet geboord te worden.

Slaan van aardpen

Ik wil een aardpen laten slaan, maar heb geen idee wat de mogelijkheden zijn. Ik laat mij graag adviseren. Destijds zijn de loden afvoeren vervangen en is er door mij verzuimd een aardpen te laten slaan

Aardpen slaan

Er ontbreekt een aardpen in mijn pand, en ik ben daarom op zoek naar iemand die er een voor mij kan slaan. Ik hoor het graag.

Aardpen slaan

Ik zoek een elektricien die een aardpen kan slaan en koppelen aan een al aanwezige aardleiding. Aardpen kan binnen in kruipluik of buiten voordeur of zijgevel geslagen worden.

Aardpen slaan

In verband met de plaatsing van een nieuwe meterkast, moet er een nieuwe aardpen geslagen worden.