Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aardpen slaan? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aardpen slaan. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aardpen slaan

Aardpen slaan

graag zou ik een offerte voor een aardpen slaan ontvangen. Volgens mij zit de aarding nu nog op de waterleiding. Ik denk dat wij kleigrond hebben.

Aardpen buiten

Binnenkort gaat onze aarding van het waternet af... Ik wil daarom graag een aardpen laten slaan in mijn tuin, in de directe omgeving van mijn meterkast. I.v.m andere werkzaamheden wordt het aansluiten op de meterkast later door mijzelf gedaan.

Nieuwbouw slaan aardpen

Aardpen slaan nabij de meterkast naast het huis. Afstand tot meterkastvloer 2,5 meter

Aardpen slaan

In ons nieuwe huis uit 1906 is geen aarde geregeld. Er moet een aardpen komen en later ook een andere groepenkast. Graag krijg ik een offerte over het slaan van een aardpen

Aardpen laten slaan

Het slaan van een aardpen op een recreatie perceel.

Aardpen slaan/boren

Aardpen bij meterkast. Op dit moment is er nog geen aardpen aanwezig, gelieve in november realiseren.

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan en aansluiten in de meterkast. Er zit al een pijpje door het beton heen waar de pen in kan. Het is in Noord-Brabant Drunen. Ik beschik over een aardlekschakelaar voor 4 groepen. Graag een offerte.

Aardpen slaan

Ons huis dateert van bouwjaar 1936. Bij 't minste of geringste onweer en bliksem klapt de aardlekschakelaar uit. Vandaar dat wij denken dat een aardpen toegevoegde waarde kan hebben.

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan in de woonkamer meterkast. Beton is al weggehakt. Graag een offerte.

Aardpen slaan voor twee nieuwbouw panden

Ik ben opzoek naar iemand voor het slaan van een aardpen voor 2 nieuwbouw panden. Grond water begint op 1 meter. De aardpen moet binnen geslagen worden en er is nog geen aardlekschakelaar aanwezig.