Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aardpen slaan? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aardpen slaan. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aardpen slaan

Aardpen slaan

Aardpen slaan

Controle aarding watermeter en mogelijk een aardpen slaan

Onze watermeter is vervangen door Vitens, waarbij de aarding onderbroken is geweest. De monteur heeft uit voorzorg een geleide overbrugging bij de watermeter aangebracht, waardoor de situatie is hersteld. Ze adviseren nu de aarding te laten controleren door een externe elektricien en indien nodig een aardpen te laten slaan. Deze klus kan vanaf 1 december worden uitgevoerd. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Aardpen slaan voor bouwaansluiting

Ik wil een aardpen slaan voor de bouwaansluiting.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan.

Aardpen slaan

Binnenkort worden de nieuwe nuts voorzieningen aangesloten door Liander, in ons zelf gebouwde huis, hiervoor is een aarden verplicht hebben we begrepen. Kunt u een offerte maken voor een aardpen . Bedankt, steffanie

Aardpen slaan

Aardpen inslaan en aansluiten op de meterkast

Aardpennen slaan bij appartementen

Aardpennen slaan voor 3 meterkasten te Bodegraven. 2 meterkasten zitten naast elkaar en kunnen misschien op 1 aardpen? En de 3de moet apart.

Aardpen bij appartementen aanbrengen

Wij zijn bezig met een verbouwing te Bodegraven. Nu heeft voskuilen 3 nieuwe groepenkasten aangelegd voor 3 appartementen. Er zit alleen geen aarde. 2 meterkasten zitten tegen elkaar aan en kunnen misschien op 1 aardpen? En de 3de meterkast moet een aparte aardpen. Graag ontvang een offerte en advies voor het slaan van aardpennen. Alvast bedankt.

Aardpen slaan en doormeten

Wij willen graag een aardpen laten slaan en deze laten doormeten. De klant wil graag dat deze werkzaamheden snel plaatsvinden.

Aardpen laten slaan

Het betreft het slaan van een aardpen.