Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aardpen laten slaan in zandgrond? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aardpen laten slaan in zandgrond. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aardpen laten slaan in zandgrond

Aardpen slaan

In verband met de plaatsing van een nieuwe meterkast, moet er een nieuwe aardpen geslagen worden.

Aardpen slaan

Mjjn watermeter moet verplaatst worden en wil hierdoor een aardpen laten slaan. Ik wil graag advies of dit wel mogelijk is. Ik weet namelijk ook niet hoe diep het geslagen moet worden. Hopelijk kunt u met mij afspreken om dit te realiseren.

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan in de woning.

Aardpen slaan

Ik heb een aanvraag gekregen om een garage te voorzien van elektra. Nu is de algehele installatie geen probleem maar ik ben niet bekend met het meten en slaan van een aardpen. In dit geval gaat het om een nieuwe elektra aansluiting in een garage. Dus nu zoek ik een elektricien die hier verstand van heeft en die dit zou kunnen uitvoeren. En wat de totale kosten daarvan zijn.

Aardpen slaan

Er is laatst een nieuwe groepenkast geplaatst toen we over zijn gegaan naar 3-fase. Toen zijn we erachter gekomen dat de aarde op de verwarmingsbuis geklemd zit. Graag willen we advies ivm eventueel een aardpen slaan.

Aardpen slaan

Ik heb een nieuwe meterkast gemaakt in een bungalow van 1965. Heb geen idee waar de oude aardpen is dus er moet een nieuwe gemaakt worden.

Advies en eventueel laten slaan van aardpen

Advies of de elektrische installatie voldoende naar norm geaard is eventueel laten slaan van een aardpen en aansluiten op de meterkast.

Aardpen slaan voor nieuwe woning

Er staat momenteel een oude woning waarbij een aardpen geslagen moet gaan worden. Ik heb nog een aardpen van een schrikdraadapparaat van ongeveer 2,5 a 3 meter.

Aardpen slaan

Het slaan van een aardpen voor een nieuwbouwwoning.

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan. Kan ik hier een offerte voor ontvangen?