Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aardpen laten slaan en aarding aansluiten in de groepenkast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aardpen laten slaan en aarding aansluiten in de groepenkast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aardpen laten slaan en aarding aansluiten in de groepenkast

Aardpen slaan

Wat zou het kosten omeen aardpen te slaan op poscode 6045bx?

Aardingspin slaan

Ik wil dat er een aardpen wordt geslagen voor de nieuwe elektra in de woning.

Mantelbuis aanleggen naar meterkast/kelderkast en aardpen slaan

Ik ga de elektriciteitsmeter van de hal naar de kelderkast onder de trap laten verplaatsen (door Stedin). Het betreft een jaren '30 woning. Daarvoor moet een mantelbuis van 50 mm van naast de voordeur onder de hal door en door de kelderkast tot bij de nieuwe locatie van de elektriciteitsmeter worden aangelegd. Hier trekt Stedin dan de kabel door. De afstand is circa 4,5 meter. Ook moet een aarde worden geslagen en aangesloten. Graag ontvang ik offerte voor het aanbrengen van de mantelbuis en het slaan en aansluiten van aarde.

Aardpen slaan en verbinden met 2 etages

Ik woon in een huurwoning waar we naar een gasloze toekomst willen. We willen geen gasverwarming meer en ook elektrisch gaan koken. We meoten dan wel een aardpen laten slaan en die moet worden aangesloten op 2 etages. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Aardpen slaan wegens aanpassing waterleiding

Waarschijnlijk moet er een aardpen geslagen worden. De aarding loopt nu via de waterleiding. Dit kan en mag na half november niet meer vanwege een vervanging van de aanvoerwaterleiding door een kunststof leiding. De stoppenkast heeft 9 groepen. Wellicht kan of moet deze vervangen worden door een groepenkast. Graag een offerte op maat.

Aardpen slaan

Aardpen slaan ter behoeve va een tijdelijke elektra aansluiting die volgende week door de netbeheerder wordt aangesloten. De elektra kast staat er al. Ik had al met een ander bedrijf contact hierover maar die blijken er pas eind oktober tijd voor te hebben. Ik hoop daarom dat jullie er iets eerder tijd voor hebben zodat de boel volgens plan volgende week gerealiseerd kan worden. Graag even contacten zodat ik weet of jullie er tijd voor hebben deze week of begin volgende week, zodat ik weet waar ik aan toe ben.

Aardpen laten slaan

Nw aansluiting

Aardpen slaan

Ik wil dat er een aardpen wordt geslagen en dat er een nieuwe aansluiting wordt geplaatst zoals een stoppenkast. Het gaat voornamelijk om de aardpen, de rest kan later ook.

Aardpen slaan

Graag offerte voor aardpen laten slaan. Is een dijkwoninv en kruipluik zit naast meterkast.

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen slaan voor de meterkast. De kruipruimte zit naast de meterkast. De kruipruimte is 60-70 cm hoog.