Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aardpen laten slaan en aarding aansluiten in de groepenkast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aardpen laten slaan en aarding aansluiten in de groepenkast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aardpen laten slaan en aarding aansluiten in de groepenkast

Aardpen slaan bij bouwmeterkast

Voor bij de bouwmeterkast moet ik een aardpen laten slaan die tevens ook gebruikt kan worden voor de meterkast in huis. De kavel is nog vrij van obstakels. Graag een prijs voor het slaan van de pen. Bodemopbouw van de sondering: Eerste 2 meter zand en daarna veen.

Aardpen slaan bij garagebox

Mevrouw, mijnheer, het gaat om een groepenkast in een garagebox te Amstelveen. Er staat wat apparatuur, zoals een zaagmachine en een kacheltje.

Aardpen laten slaan

Graag ontvang ik een offerte voor het slaan van een aardpen. Tevens ontvang ik ook collectiviteitsprijzen

Offerte voor slaan van een aardpen

Wat kost het om een aardpen door jullie te laten slaan? Betreft een tussenwoning in Heerhugowaard bouwjaar 1970. Aansluiten doen we zelf. Wat is de totaalprijs voor het slaan door jullie incl materiaal of excl?

Aardpen slaan

Wij willen graag een aardpen laten slaan. Aansluiten kunnen we zelf. Het gaat puur om het slaan van de aardpen. Is de prijs in of exclusief materiaal? Het betreft tussenwoning in Heerhugowaard van bouwjaar 1970. Het maakt niet uit waar de aardpen wordt geslagen, zolang het de beste en goedkoopste optie is.

Aardpen slaan en aansluiten

Aardpen slaan en koppelen aan de meterkast. Ook daarna doormeten. De stoppenkast is al vernieuwd en bevat 2 aardlekschakelaars met ieder 3 groepen erachter.

Aardpen slaan

Het betreft het slaan van een aardpen ten behoeve van een nieuwe huisinstallatie. Hierna dient de pen aangesloten te worden op de meterkast.

Aardpen laten slaan

Graag offerte voor het aanbrengen van een aardpen bij vrijstaande nieuwe woning. Aannemer is vergeten deze in de funderspaal te doen.

Aardpen slaan

Het aanbrengen van aardpen ter behoeve van een nieuwbouw woning. Deze moet bij de voordeur of in de kruipruimte/meterkast.

Aardingspen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan voor mijn woning. Het grondwater zit op 1 meter diep en de aardpen moet bij de voordeur ingeslagen worden.