Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aardpen laten slaan? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aardpen laten slaan. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aardpen laten slaan

Aardpen slaan en aardlekschakelaar

Aardpen slaan in nieuw bedrijfspand inclusief aardlekschakelaar. In de meterkast zit wit zand hier kan hij in, of 6 meter veder is geel zand buiten.

Aardpen slaan

Ik ben op zoek naar iemand die een aardpen voor mij kan slaan. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Aardpen slaan en bedrading aanpassen

Ik wil een aardpen laten slaan en heb bedrading tot aan de meterkast nodig op 1 hoog. Ik beschik over een aardlekschakelaar. Ik weet helaas niet op welke wijze deze klus uitgevoerd moet worden en waar de aardpen moet komen. Ik hoop hierover geïnformeerd te worden. Klopt het dat je een aardpen kunt delen met de buren?

Aardpen slaan

Er moet een diepteaarding geplaatst worden in een meter kast, of buiten, omdat ik een verzwaring van 3 x 25 naar 3 x 63 ampère wil. Ik heb ook een rapport nodig voor Dnwg. De meterkast is vlakbij de ingang van het pand. Een aardlekschakelaar is aanwezig. De diepte die het geslagen moet worden weet ik niet.

Aardpen slaan

Ik ben opzoek naar iemand om binnen een aardpen te slaan. De diepte weet ik helaas niet. Ik heb 3 groepen aangesloten op een aardlekschakelaar en 2 groepen niet. Liander gaat de elektra aansluitingen vernieuwen, vandaar dat een aardpen nodig is.

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Het slaan en aansluiten van een aardpen

Ik zoek een elektricien die een aardpen kan leveren en aansluiten in mijn kruipruimte.

Aardpen slaan

Als voorbereiding op de schouw in nieuwbouwwoning hebben wij aardpen nodig. Gelieve prijsopgaven hiervoor Met vriendelijke groet

Het slaan van een aardpen

Ik zoek een elektricien die een aardpen kan slaan in mijn meterkast. Het is niet 100% of er al een aardpen aanwezig is.

Aardpen slaan

In verband met het verplaatsen van de meterkast wil ik een nieuwe aardpen laten slaan, de huidige voldoet niet meer. Er wordt een geheel nieuwe 3x25A aansluiting gemaakt en groepenkast geplaatst. De ruimte is vrij toegankelijk en het is droge zandgrond. Graag zsm uitvoeren, bij voorkeur voor 25 januari. Plaatsing kan dus in overleg. Er is geen aardlekschakelaar aanwezig.