Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aardpen voor de meterkast plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aardpen voor de meterkast plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aardpen voor de meterkast plaatsen

Aardpen laten slaan

Ik zoek een elektricien die een aardpen kan slaan in de grond. Tussen de meterkast en de buitenmuur zit ongeveer 45 cm. De meterkast bevindt zich op de begane grond en is goed bereikbaar.

Aardpen slaan

Ik wilde graag een aardpen laten slaan in de nieuwe watermeter put. De kabels naar en aansluiting in de meterkast kunnen we zelf regelen. Het gaat dus echt om het slaan van de pen. Zouden jullie de kosten kunnen splitsen en ook wel de bekabeling en aansluiting kunnen offreren, zodat we kunnen kiezen of we dit zelf doen of laten doen?

Aardpen slaan en aansluiten in meterkast

. Voor een jaren 30 woning in Wormerveer moet er een aardpen geslagen worden. De woning staat op veengrond. Kunt u mij vertellen wat de kosten zullen zijn inclusief alle bijkomende kosten (ook het aansluiten in de meterkast. Deze is reeds voorzien van een nieuwe groepenkast met aardlekschakelaar).

Slaan van een aardpen

Ter behoeve van de bouwkast moet de aardpen worden geslagen. Afstand bouwkast tot plek aardpen ca. 1,5 m. Aardpen wordt pas na het gereedkomen van de bouw aangesloten op de meterkast. Grondwaterstand circa 6 meter. Onder maaiveld. Nu wellicht nog iets lager. Terrein goed bereikbaar voor alle verkeer.

Elektra aansluiting maken

Er dient een aardpen geslagen te worden en aangesloten op de meterkast.

Aardpen in de kruipruimte slaan

Het slaan van een aardpen in de kruipruimte. De meterkast bevindt zich naast de meterkast.

Aardpen slaan eind september

Ik wil een aardpen slaan voor een bouw meterkast. Later moet er de gewone meterkast op worden aangesloten.

Aardpunt slaan

Ik wil graag een aardpen slaan voor een nieuwbouw huis. Deze moet in de meterkast komen.

Slaan van een aardpen

Ik ben als aannemer bezig met een renovatie project in Haarlem, er is door mijn elektricien geconstateerd dat de aarde draad op de oude waterleiding zit. Nu wil graag van u een indicatie voor het slaan van een aardpen. De doorvoer naar de meterkast maak ik in eigen beheer, de aarde draad van de nieuwe meterkast heeft nu 4 meter extra lengte.

Aardpen slaan

Het betreft het slaan van nieuwe aardpen en aansluiten in 10 meter veder gelegen meterkast.