Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aardpen voor de bouwkast laten slaan? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aardpen voor de bouwkast laten slaan. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aardpen voor de bouwkast laten slaan

Aardpen slaan en bouwkast aarden

Onze recreatiewoning wordt gesloopt ten behoeve van de nieuwbouw. Op 1 oktober wordt de bouwkast geplaatst. Op 2 oktober moet een aardpen worden geslagen en de bouwkast geaard. Ondergrond: zand, grondwaterpeil circa 6 meter. Onder maaiveld. De locatie is goed bereikbaar.

Aardpen slaan en aansluiten op een bouwkast

Ik wil een aardpen laten slaan en laten aansluiten op een bouwkast met de afstand van circa 5 meter. Grondsoort eerste 4 meter veen, daaronder klei. Grondwater is op circa 1 meter.

Aardpen voor een bouwkast slaan

Het slaan van een aardpen ten behoeve van een bouwaansluiting 3x25 A

Aardpen slaan voor bouwkast

Slaan van aardpen voor bouwkast 3 x2 5A. Afzekerwaarde aardlek 16 A. Aansluiting word later gebruikt voor woonhuis.

Aardpen slaan voor bouwmeterkast

Op 14 november komt Stedin een bouwkast aansluiten op onze bouwkavel. Wij zoeken een elektricien die een aardpen kan slaan. We ontvangen graag uw offerte.

Bouwkast aarden

Het slaan van een aardpen ter behoeve van een bouwkast voor een nieuwbouwhuis.

Aardpen voor de bouwkast laten slaan

Graag zouden wij op zeer korte termijn (vandaag/morgen) een aardpen voor de bouwkast willen laten slaan. Deze staat op een kavel in Varik. De bouw is reeds bezig.

Stroom aansluiten op bouwkast

Bouwkast verzetten (op de juiste plek plaatsen) en vastzetten in de aarde met pinnen (pinnen niet aanwezig) en een aardpen aanbrengen (niet aanwezig) vervolgens de zekeringen in de bouwkast draaien, zodat deze vervolgens werkt. De werkplek is goed bereikbaar.

Aardpen slaan voor bouwaansluiting

Ik laat graag op 19 juli een aardelektrode slaan ten behoeve van een bouwkast op onze kavel. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Aardpen slaan voor een bouwkast en later voor de huisaansluiting

Ik wil op een bouwkavel binnenkort een functionele aardpen laten slaan voor een bouwkast. Locatie is Almere Tureluurweg.

Partners

Partners van Casius