Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aardpen voor de bouwkast laten slaan? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aardpen voor de bouwkast laten slaan. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aardpen voor de bouwkast laten slaan

Aardpen slaan voor bouwmeterkast

Op 14 november komt Stedin een bouwkast aansluiten op onze bouwkavel. Wij zoeken een elektricien die een aardpen kan slaan. We ontvangen graag uw offerte.

Bouwkast aarden

Het slaan van een aardpen ter behoeve van een bouwkast voor een nieuwbouwhuis.

Aardpen voor de bouwkast laten slaan

Graag zouden wij op zeer korte termijn (vandaag/morgen) een aardpen voor de bouwkast willen laten slaan. Deze staat op een kavel in Varik. De bouw is reeds bezig.

Stroom aansluiten op bouwkast

Bouwkast verzetten (op de juiste plek plaatsen) en vastzetten in de aarde met pinnen (pinnen niet aanwezig) en een aardpen aanbrengen (niet aanwezig) vervolgens de zekeringen in de bouwkast draaien, zodat deze vervolgens werkt. De werkplek is goed bereikbaar.

Aardpen slaan voor bouwaansluiting

Ik laat graag op 19 juli een aardelektrode slaan ten behoeve van een bouwkast op onze kavel. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Aardpen slaan voor een bouwkast en later voor de huisaansluiting

Ik wil op een bouwkavel binnenkort een functionele aardpen laten slaan voor een bouwkast. Locatie is Almere Tureluurweg.

Aardpen slaan voor een bouwkast

Het maken van een bouwaansluiting van 3x25 ampere. Inclusief de aardpen. Dit is een zakelijke aanvraag, voor een klant in Breskens.

Functionele aardpen slaan voor bouwkast

Ik wil op een bouwkavel graag zo spoedig mogelijk een functionele aardpen laten slaan voor een bouwkast. Ik hoor graag wie hier snel tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Aardpen voor een bouwkast slaan

Ik wil voor mijn bouwkast een aardpen laten slaan. De kast wordt 28 maart aanstaande aangesloten. Het adres is te Son en Breugel, het betreft een vrije kavel.

Aardpen aanbrengen voor bouwkast

Een bouwkast dient aangesloten te worden op een aardpen. Graag prijsopgave voor leveren en slaan van een aardpen. De bouwkast komt in Blaricum en op verzoek is er een grondrapport beschikbaar.