Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aardlekschakelaars vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aardlekschakelaars vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aardlekschakelaars vervangen

Groepenkast vervangen

Graag prijsopgaaf vervangen groepenkast met navolgende uitgangspunten: Uitgangspunten nieuwe groepenverdeler bestaande uit: Merk bij voorkeur ABB of gelijkwaardig Hoofdschakelaar 2 aardlekschakelaars 7 stuks automaten 16 amp waarbij het schuur gedeelte gesplitst wordt van de huidige 6 groepen. 1 kookgroep 2 x 16 amp monteren van bestaande automaat zonnepanelen in nieuwe kast meten aardstek Het betreft een 1 fase aansluiting.

Aardlekschakelaars vervangen

Het vervangen van 2 aardlekschakelaars in bestaande groepen kast

Groepenkast vervangen

Graag een offerte voor het vervangen van een bestaande groepenkast. (zie bijgaande foto) Uitgangspunten voor de nieuwe groepenverdeler bestaan uit: -1 Hoofdschakelaar -2 Aardlekschakelaars -7 Stuks automaten van 16 amp. Waarbij het schuur gedeelte gesplitst wordt van de huidige 6 groepen. -1 kookgroep 2 x 16 amp -Monteren van een bestaande zonnepanelen automaat in een nieuwe kast -Meten aardpen. -Het betreft een 1 fase aansluiting. Wilt u ook opgeven welke merken u gebruikt in uw offerte?

Vervangen van aardlekschakelaars

Na aanleiding van een bouwkundige rapport is ons geadviseerd 2 aardlekschakelaars te vervangen. De aardlekschakelaar is door middel van de ‘testknop’ gecontroleerd. Deze lijkt niet te kunnen functioneren. De uitschakeltijd en de weerstand van de installatie zijn niet vastgesteld. De huidige aardlekschakelaar is van een type: abb aardleksch schakelaar.

Groepenkast in de meterkast vervangen

In verband met de plaatsing van een nieuwe keuken wil ik de bestaande groepenkast laten vervangen voor een exemplaar van ABB inclusief. 1 stuks 4P hoofdschakelaar, 3 stuks 2P aardlekschakelaars en 9 installatieautomaten B16Amp. Graag ontvang ik hiervoor een richtprijs. De klus dient voor 1 februari te gebeuren.

Groepenkast vervangen

In mijn meterkast is vandaag een groep doorgebrand. We behelpen ons nu met verlengkabels om toch verwarming en internet te hebben. We willen een Eaton meterkast 1 fase en 2 aardlekschakelaars en 5 groepen.

Meterkast vernieuwen

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. Momenteel heb ik 7 groepen, een PV aansluitng van 4 jaar oud, 2 aardlekschakelaars van 0,5 A, 1 aardlekschakelaar van 30 mA, 1 krachtstroomaansluiting. Ik wil er graag een kookgroep voor een elcetrische kookplaat bij hebben. In de huidige groepenkast is daarvoor geen plaats meer.

Vervangen van de groepenkast

Bij installatie van zonnepanelen en aansluiten op elektranet is gebleken dat huidige groepenkast, circa 30 jaar oud, niet helemaal goed is. De groepen voor de wasmachine et cetera zijn niet aangesloten op de aardlekschakelaar, en die laatste is ook niet helemaal in orde meer. Er is geadviseerd een nieuwe groepenkast te laten installeren. Enkele gegevens: 9 groepen - tweefase - twee aardlekschakelaars nodig - geen hoofdschakelaar nodig. Foto van oude groepenkast meegestuurd. Graag prijsindicatie.

Groepenkast vervangen

Huidige groepenkast vervangen. Het betreft hier: 1 fase, 7 oude witte draaistoppen, 1 of 2 aardlekschakelaars (weet ik niet zeker).

Nieuwe groepenkast installeren

Wil mijn huidige groepenkast (met 6 groepen)vervangen met: 8 eindgroepen 16A 1 kookgroep 1 hoofdschaklelaar 3 aardlekschakelaars.