Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aardlekschakelaar repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aardlekschakelaar repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aardlekschakelaar repareren

Aardlekschakelaar repareren

Aardlekschakelaar is stuk. Moet vernieuwd worden, graag wil ik de kosten weten.

Whirlpool oven van Ikea repareren

Onze NUTID OVN 600 S oven uit 2009 heeft, sinds we de laatste keer de pyrolyse deden, nu problemen met aardlek. Pyrolyse doet het nog wel, lamp ook, maar bij iedere andere functie schiet aardlekschakelaar om. We hebben de oven al uitgebouwd. Wie kan deze reparatie uitvoeren, bij voorkeur op een woensdagmiddag of zaterdag?

Smeg oven repareren

Mijn oven valt enkele minuten na het aanzetten uit. Het lijkt of hij dan geen elektriciteit meer krijgt, de lampjes gaan uit en de elektrische ontsteking van de gasbranders erbovenop doet het ook niet meer. Ook een keer ging de aardlekschakelaar eruit. Na enkele minuten gaan de lampjes van de oven weer aan en kan ik hem weer aanzetten, maar dan herhaalt zich het proces. Wat is er stuk? Is dit te repareren? Het typenr. Is SNL61MFA5, het apparaat is begin 2010 aangeschaft.

Aansluiting van de rookmelder repareren

Bij het ophangen van een lamp is waarschijnlijk de kabel van de rookmelder geraakt. De rookmelder is geschakeld op de aardlekschakelaar en op het stroomnet van meerdere woonlagen en geeft nu kortsluiting. Ik denk dat de kabel dient te worden vervangen.

Aardlekschakelaar repareren of vervangen

De elektra van ons chalet op camping Duinhoeve is afgekeurd vanwege de aardlekschakelaar. Deze reageert niet. We willen de aardlekschakelaar daarom laten repareren of vervangen. Op korte termijn uitvoeren.

Aardlekschakelaar repareren

Tijdens het aanzetten van het gourmettoestel is de aardlek (1 van de 2) omgeslagen. Als ik hem weer omhoog zet, blijft hij niet zitten. Alle apparaten zijn uit stopcontact en toch werkt de aardlekschakelaar niet meer. Ik zou deze graag maandag 2 januari vroeg in ochtend gerepareerd willen hebben.

Aardlek op alle groepen aansluiten

Het lijkt erop dat niet alle groepen op de aardlekschakelaar zijn aangesloten. Wanneer ik de aardlekschakelaar uit zet blijven sommige apparaten het gewoon doen. Ik zou dus graag een elektricien dit willen laten controleren en repareren mocht dit nodig zijn.

Whirlpool oven van IKEA repareren

Iedere keer als ik de oven inschakel springt de aardlekschakelaar. Nu heb ik een ander verlengsnoer gekoppeld aan het verlengsnoer waar de magnetron en oven inzet. Nu werkt alles. Vervolgens gebruiken we de oven en wordt feitelijk alles warm van de oven. Dus ook de buitenkant, snoeiheet. Toen sprong de oven uit, maar niet de magnetron. Prima, de stop al drie keer vervangen dus dat hoefde nu niet. Maar nu weet ik het niet meer. Ik ben bang dat het aan de oven ligt. Is het beter te repareren of een nieuwe te kopen? Het gaat om de Framdit oven, gekocht in augustus 2010, dus helaas net uit de garantie.

Siemens combimagnetron repareren

Ik heb een Siemens HB86Q560 combimagnetron. Gisteren tijdens het schoonmaken van de binnenkant klapte de aardlekschakelaar eruit. Deze blijft eruit vliegen wanneer ik deze omhoog zet. Ik heb, na het lezen van tips op het internet, de stekker omgedraaid van het apparaat. Nu klapt de aardlekschakelaar er niet meer uit! De magnetronfunctie doet het weer goed. Zet ik de oven aan, dan klapt na een seconde de aardlekschakelaar er weer uit. Het apparaat is ondertussen 10 jaar oud, maar heeft het altijd perfect gedaan.

Aardlekschakelaar repareren

Mijn aardlekschakelaar is defect. De hoofdschakelaar werkt wel. Graag wil ik de aardlek laten maken of vervangen.