Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aardepin in grond aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aardepin in grond aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aardepin in grond aanbrengen

Aardepin in grond aanbrengen

De aarding van de meterkast aanpassen van de waterleiding naar een aardepin

Aardepin slaan

Ik heb zojuist mijn groepenkast laten vervangen. Er blijkt echter geen aardpen te zijn. Ik wil dus een aardpen laten slaan, en laten verbinden met de aarde van de nieuwe groepenkast. Het huis is uit 1905. De groepenkast bevindt zich pal naast de voordeur. Het zou makkelijk moeten zijn: er is een luik binnen een meter afstand waar je de grond in kunt (en de kruipruimte).