Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aardelektrode slaan? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aardelektrode slaan. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aardelektrode slaan

Aardelektrode slaan

Ik wil een aardpen (aardelektrode) laten slaan op 50 cm afstand van mijn huisgevel. De locatie is in mijn voortuin en ongeveer 7 meter verwijderd van het gemeentelijke trottoir. Mijn inziens behoeft er geen klic vergunning aangevraagd te worden. Omdat in de afgelopen jaren diverse huisaansluitingen zijn vernieuwd en alle aansluitingen naar mijn kelders gaan, weet ik precies waar leidingen en kabels aanwezig zijn. Aan de aardpen wil ik graag een massieve aarddraad van 25 mm2, die bovengronds nog 3 meter lang is. Ik verzorg zelf de doorvoering door de keldermuur naar mijn kelder en de verdere aansluiting op de groepenkast. Ik stel prijs op een meetrapport, dat aangeeft wat de bereikte elektrische weerstand is.

Aardelektrode slaan en aansluiten in stoppenkast

Slaan aardpen in voortuin circa 5 meter kabellengte van stoppenkast. Aansluiten aarding in stoppenkast. Afstand pen tot voordeur 3 m kabellengte. Doorvoer in woning eenvoudig door paneel boven deur eenvoudig over de muur direct in stoppenkast afstand maximaal 3 m kabellengte. Werkzaamheden ivm aanleg pv installatie

Aardelektrode slaan

Er dient een aardpen geslagen te worden.

Aardelektrode slaan

Graag met spoed offerte voor het op zeer korte termijn slaan van een aardelektrode bij een woning te Amsterdam. De aardlek functioneert niet bij de woning die wij pas gekocht hebben.

Aardelektrode slaan

Wij willen een aardelektrode laten slaan. Graag ontvangen wij hier een offerte voor.

Aardelektrode slaan

Ik zoek een bedrijf wat voor mij bij mijn klant een aardpen kan slaan, inclusief meetrapport, in Amsterdam oud-zuid.

Aardpen / aardelektrode laten slaan

Ik wil dat er een aard elektrode in de meterput achter de voordeur wordt geslagen met daaraan 8 meter koperen draad op rol, geschikt voor woonhuis installatie 1 fase met hoofd zekering van 35 ampère.

Aardelektrode slaan in een winkelpand

Ik wil een aardelektrode van 1,5 Ohm laten slaan in een winkelpand. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die daarvoor in week 35 tijd hebben.

Aardpen slaan voor bouwaansluiting

Ik laat graag op 19 juli een aardelektrode slaan ten behoeve van een bouwkast op onze kavel. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Aardelektrode slaan

Heb compleet nieuwe electra maar aarding van de badkamer lukt niet, volgens de electricien moet er een aardpen geslagen worden