Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aarde installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aarde installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aarde installeren

Aarde installeren

Ik wil graag een aardpen laten installeren/slaan in mijn woning. Dit moet plaatsvinden op de begane grond. De woning is goed bereikbaar.

Aardpen slaan voor de nieuwe meterkast

Bij het installeren van de nieuwe meterkast bleek dat de aarde draad is afgeknipt.

Aarde installeren voor bouwkast

Voor bouwkast is er een aarde nodig. Kunt u deze op korte termijn plaatsen?

Aardpen slaan en eventueel de groepenkast vernieuwen

Vandaag hebben wij zonnepanelen laten installeren bij ons nieuwe (oude) huis. Tot onze verbazing en die van installateur: geen aarde. Wel aardedraden die de kast ingaan maar verder niet. Wij willen een aardpen laten slaan en wellicht ook een nieuwe groepenkast met meer groepen en aardlekschakelaar, misschien dat de panelen installateur dat ook kan doen maar dat is nog niet zeker. Heeft u op korte termijn tijd om de aarding te regelen door middel van een aardpen? Hoeveel zou dat ongeveer gaan kosten en tevens voor het vervangen van de groepenkast.

3-aderige grondkabel (220 Volt) installeren

Er dient een 3-aderige grondkabel, 220 volt, geïnstalleerd te worden en afgemonteerd op een aparte groep in de meterkast. Mogelijk is er geen aparte groep meer aanwezig en dan zal er een groep met een aardlekschakelaar aangebracht moeten worden. Hiervoor is ruimte. De afstand tussen de zonnepanelen en de meterkast is ongeveer 13 meter. De zonnepanelen, totaal 6 panelen a 250 kW, zijn gemonteerd en op garagedak en in goedwerkende staat. Grondkabel: 1 x plus, 1 x min 1 x aarde. Deze kabel is nodig in verband met de installatie van Toon, thermostaat van Eneco.

Aanleg stroomkast, 3 fasen, aardepen

Stroomkast installeren/aansluiten. Met 5 groepen 220 volt en 4 groepen 380 volt. Aarde-pen slaan. Nieuw bedrijfspand/hal in Harlingen. Gaarne z.s.m. offerte van erkend en bevoegd installateur.

Ik ben op zoek naar een erkend ...

Ik ben op zoek naar een erkend installateur die een groepenkast kan leveren en installeren. Het gaat om het vervangen van een zeer oude installatie (1 porseleine stop, geen aarde/aardlek). Die wil ik graag laten vervangen door een groepenkast van 4 groepen, 2 aardlek en een hoofdschakelaar. De bedrading van de groepenkast naar de diverse stopcontacten e.d. doe ik zelf. Ik zou graag een offerte ontvangen. Vrgr, Joost.