Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra aansluitingen voor krachtstroom maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra aansluitingen voor krachtstroom maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra aansluitingen voor krachtstroom maken

Installeren van krachtunits in 2 bedrijfshallen

Voor een zakelijke klant van ons willen we navraag doen naar mogelijkheden en gang van zaken mbt het installeren van krachtstroom 3x 10 0Amp in 2 bedrijfshallen. De aansluitingen zijn onlangs van krachtstroom teruggebracht naar 3x 25 Amp, maar moet omhoog. Moet dit eerst aangevraagd worden bij NUON/Liander, mede ivm vastrecht of hoe werkt dit?

Extra aansluitingen voor krachtstroom maken

Ik ga verhuizen met mijn bedrijf. Het nieuwe pand waar ik heen ga heeft maar 3 380V aansluitingen. Dit moeten er 8 worden.

Krachtstroom installeren

Het gaat om het vervangen van twee 16w aansluitingen naar krachtstroom ten behoeve van inductiefornuis. Perilex aansluiting is al aanwezig.

Krachtstroom voor de inductiekookplaat aanleggen

Wij zouden graag willen weten wat het aanleggen van krachtstroom gaat kosten, inclusief btw en manuren. Vanaf de meterkast naar de keuken is ongeveer 10 meter. Dit is vooralsnog de bedoeling voor een inductiekookplaat en misschien in de toekomst een warmtepomp con cv. Heb je dan 2 aansluitingen nodig? Onze huidige groepenkast is een Hager met 2 aardlek, 1 hoofdschakelaar en 8 groepen, met uitbreiding tot nog eens 8 groepen.

Krachtstroom in de garage aansluiten

Wil graag krachtstroom in de garage, drie aansluitingen voor machines.

Krachtstroom aanleggen in de nieuwe woning

Het gaat om het aanleggen van krachtstroom in onze nieuwe woning. We wonen in een eengezinswoning uit 1968 met een oude meterkast. De perilex stekker en de benodigde aansluitingen moeten ook geïnstalleerd worden. De stekker moet ongeveer 8 a 10 meter van de meterkast geplaatst worden. Graag ontvang ik een offerte.

Krachtstroom aanleggen

Aankoop andere woning. Wil graag krachtstroom vanuit groepenkast naar de schuur aan laten leggen. Groepenkast nu 5 groepen. Afstand van groepenkast naar schuur is 15 meter. In schuur graag 3 aansluitingen maken. Het is een wat oudere woning.

Aansluiting voor krachtstroom verleggen

We hebben in ons gebouw 2 krachtstroomaansluitingen. We willen 1 van die aansluitingen in een andere zaal hebben liggen. Ze hoeven niet tegelijk gebruikt te worden, dus er hoeft geen hele nieuwe aansluiting in.

Inductiekookplaat op krachtstroom aansluiten

Krachtstroom voor inductie Duitse keuken en andere aansluitingen, zoals in bijgaand document.

Krachtstroom aanleggen

Ik wil een fornuis kopen waar krachtstroom voor nodig is. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor het aanleggen van krachtstroom en het maken van aansluitingen voor het fornuis.