Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aansluiting van ziggo verhuizen naar de meterekast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aansluiting van ziggo verhuizen naar de meterekast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aansluiting van ziggo verhuizen naar de meterekast

Data bedrading

In appartement in Den Haag dienen 5 punten van data bedrading voorzien te worden als volgt: 1 x internet en Ziggo coaxiale aansluiting in woonkamer en 4 x coaxiale tv aansluiting in woonkamer en twee slaapkamers, alsmede 1 x multi tap (verdeler) t.b.v. tv aansluitingen nabij Ziggo binnenkomende wandcontactdoos.

Utp kabel en coax kabel trekken

Voor Ziggo Next wil ik een combikabel UTP-coax van de meterkast naar de bestaande coax-aansluiting in de woonkamer. 7 tot 9 meter lang. Graag z.s.m. ivm storing tv-signaal.

Coax kabel trekken

Ben onlangs verhuist. Monteur van Ziggo langs geweest omdat ik in mijn nieuwe appartement geen TV-signaal kon ontvangen. Blijkt er geen coax kabel te liggen tussen meterkast en woonkamer en tussen meterkast en slaapkamer. Wil graag coax c9 kabel getrokken hebben (waarna Ziggo weer de aansluiting verzorgt). We hebben nu glasvezel van KPN, maar dat kunnen we niet gebruiken. Er zal iets van 15 meter kabel aangelegd moeten worden.

Diverse werkzaamheden elektricien

Geachte medewerkers, Hieronder heb ik een lijst van dingen die in mijn praktijk gedaan moeten worden. Graag heb ik een bijpassende offerte hiervoor. Met vriendelijke groet, Parham Bostamzad Groepenkast: -Leveren en installeren van nieuwe groepenkast volgens de norm NEN1010 met voldoende aantal 230V/16A en 400V/16A groepen alles via aardlek beveiligd. -Leveren en installeren van potentiaal vereffenings aardpunt tbv de aardvoorzieningen voor de apparatuur. Patchkast: -Leveren en installeren van patchkast tbv utp bekabeling en data apparatuur. -Leveren en installeren van 230V 2v wcd op aparte groep 16A. -Leveren en installeren van 1x utp naar meterkast tbv ziggo modem. -Leveren en installeren van 1x stekkerblok zwart in patchkast tbv apparatuur. Technische ruimte: -Leveren en installeren van patchkast. -Leveren en installeren van elektra voorzieningen afzuigmotor met amalgaamafscheider omschreven volgens plantekening 19111839-C1 met datum 16-01-2020. Sterilisatie: -Leveren en installeren van elektra voorzieningen Miele Thermodesinfector omschreven volgens plantekening 19111839-C1 met datum 16-01-2020. -Leveren en installeren van elektra voorzieningen Sterilisator Melag 41B omschreven volgens plantekening 19111839-C1 met datum 16-01-2020. -Leveren en installeren van elektra voorzieningen afdrukker rontgentoestel behandelkamer 1 omschreven volgens plantekening 19111839-C1 met datum 16-01-2020. Behandelkamer 1: -Leveren en installeren van 2x Cat5e data aansluiting op werkblad tbv PC. -Leveren en installeren van elektra voorzieningen plafondunit omschreven volgens plantekening 19111839-C1 met datum 16-01-2020. -Leveren en installeren van elektra voorzieningen behandelstoel omschreven volgens plantekening 19111839-C1 met datum 16-01-2020. -Leveren en installeren van elektra voorzieningen rontgentoestel omschreven volgens plantekening 19111839-C1 met datum 16-01-2020. Balie: -Leveren en installeren van 4x Cat5e data aansluiting tbv PC,

Aansluiting van ziggo verhuizen naar de meterekast

Ik zou graag de aansluiting van ziggo verplaatsen naar de meterkast om de draden kluwen uit mijn huiskamer te verwijderen. Ik zoek iemand met verstand van zaken.

Kabel trekken en tv aansluiting maken

In ons nieuwe huis blijkt de coaxkabel niet goed te zijn. (Ziggo) er moet een nieuwe kabel getrokken worden vanuit de meterkast, door de kruipruimte naar de woonkamer. Optie is om dit naar het bestaande walloutlet te doen of naar een nieuw te realiseren outlet aan de andere kant van de woonkamer.

Bedraad netwerk aanleggen

Ik wil een bedraad netwerk aanleggen in woning (woonkamer (Ziggo aansluiting) diverse lan-poorten, gang/meterkast (in verband met alarminstallatie en omvormer zonnepanelen) en slaapkamer op 1e verdieping) en naar schuur.

Coax doortrekken

Ik heb een Ziggo contract afgesloten en heb me coax kabel aansluiting in me meterkast deze moet naar de woonkamer doorgetrokken worden heb hier al een Ziggo monteur bij gehad en die had het geprobeerd maar kwam er niet met de kabel tot het einde van de buis in de woonkamer ik heb alles veder liggen in huis alleen de kabel moet door getrokken worden wat gaat mij dat kosten om dit te laten doen door jullie bedrijf.

COAX-kabel trekken van de meterkast naar woonkamer

In een nieuwbouw appartement wil ik graag een coax kabel laten trekken van de meterkast naar de woonkamer voor een ziggo aansluiting. In een rechte lijn gaat het om een afstand van +/- 15 meter, dus qua kabel +/- 22-25 meter. Materiaal /kabels zijn niet aanwezig en dienen door vakman aangeleverd te worden. Indien mogelijk z.s.m. 's avond of op zaterdag

Vervangen van bekabeling voor TV

In verband met de overgang van analoge TV naar digitale TV, moet vanaf de Ziggo-hoofdaansluiting van de TV in de kruipruimte een verbinding gemaakt worden naar de begane grond, 1 aansluiting, en naar de 1e verdieping, 2 aansluitingen. Misschien een goed idee om ter plaatse de situatie te bezien. Daarna kunt u wellicht, beter geïnformeerd, een offerte uitbrengen.

Partners

Partners van Casius