Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe aansluiting garagebox? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe aansluiting garagebox. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe aansluiting garagebox

Aardleiding laten slaan

Ik krijg in december of hooguit in januari een (nieuwe) stroom aansluiting in de garage. Deze zit in een rij van de garagebox. Op de muur van de box bevindt zich een houten bord waar de meter/groepen kast komt. Ik wil hiervoor een aardleiding laten slaan.

Nieuwe aansluiting garagebox

Ik heb een garagebox die niet aan het huis geschakeld moet worden. Ik wil elektrisch rijden dus heb een laadpunt nodig voor de auto. Om dan een aansluiting van Stedin te plaatsen heb ik een aardpen en meterkast nodig.

Elektra aansluiting garagebox

Ik wil een groepenkast laten plaatsen, inclusief aardlek en hoofdschakelaar. Het gaat om een 3 x 1 fase groep met 25A aansluiting. Ook moet er een aardpen worden ingeslagen.

Aardpen slaan voor een garagebox

Ik laat een 3x25 ampère gemeente aansluiting plaatsen in mijn garagebox. Hiervoor moet een aardpen aanwezig zijn. Aansluiten kan dus nog niet, alles moet verder nog aangelegd worden.

Aardpen slaan bij een garagebox

Het slaan van een aardpen ten behoeve van een aanvraag voor een nieuwe elektra aansluiting garagebox. Aanvraag aansluiting 3 x 25A.

Aardpen slaan bij een garagebox

Bij een bestaande garagebox wordt een stroomaansluiting gerealiseerd, de kabel wordt op 4 december gelegd. Voordat de netbeheerder de aansluiting maakt, moet er een aardpen worden geslagen. Ik zoek een elektricien die dat kan verzorgen, inclusief een Klic-melding. Ik ontvang graag uw offerte.

Aarpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan t.b.v. een nieuwe elektra aansluiting in een garagebox. Ik hoor graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.

Aardpen slaan in garagebox

In garage box tbv nieuwe Electra aansluiting

Eenvoudige meterkast plaatsen in een garagebox

Ik heb op een afstand van ongeveer 60 meter vanaf mijn woning een garagebox, die deel uitmaakt van een rij boxen. Er is daar geen elektra-aansluiting. Ik wil er een eenvoudige 1 x 10A aansluiting met groepenkast laten plaatsen t.b.v. een lamp en een elektrische garagedeur. Ik wil de klus hier graag laten beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Aansluiting voor elektra in de garagebox aanleggen

Ik wil een meterkast laten aanleggen in een garagebox voor 1 x 10 Ampère elektriciteit voor verlichting en rolluik. Ik heb een aanvraag bij Enexis gedaan om de stroom te verzorgen, ik moet nu alleen nog een meterkast laten installeren.