Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanpassingen maken in de meterkast? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanpassingen maken in de meterkast. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanpassingen maken in de meterkast

Aanpassingen maken in de meterkast

IK zoek een partij die een ABB-1 fase bus systeem en 1 d B16 automaat in mijn meterkast kan installeren.

Aansluiting voor elektrische koken maken

Ik wil op termijn elektrisch gaan koken. Echter voordat ik met een inductiekookplaat kan gaan koken moeten er aanpassingen komen in de meterkast. Ik zoek een partij die dit voor mij in orde kan maken.

Aanpassingen in de meterkast laten maken

Wij willen thuis van het gas af. Om te beginnen willen we ons gasfornuis vervangen door een inductie-kooktoestel. Daarvoor zijn we al bij ons keukenbedrijf geweest. We hebben het elektrisch fornuis al uitgezocht, ze kunnen het komen installeren, zodra er wel eerst aanpassingen zijn gedaan op gebied van stroomvoorziening: er moet een perilex wandcontactdoos worden geplaatst met 2 (?) aparte groepen, totaal benodigd is 7400 watt. De perilex stekker wordt meegeleverd. Dus er moeten ook aanpassingen worden gedaan in de meterkast. Ik heb te weinig verstand van elektriciteit om te kunnen zeggen wat er precies moet gebeuren. Ik weet alleen dat er al een aparte groep zou zijn aangemaakt voor de elektrische oven toen deze een jaar of 5 geleden werd geplaatst, maar die zal zeker niet voldoen. Zou u ons hierbij kunnen helpen? Als dat zo is neem ik aan dat u eerst langskomt om te adviseren/bepalen wat er precies moet gebeuren voor er een offerte kan worden gemaakt. Wij horen het graag!

Aanpassingen aan de elektra in de keuken

De elektra in de keuken dienen te worden aangepast. De werkzaamheden zijn als volgt: - Normaal stopcontact 40 cm naar rechts verplaatsen voor koelkast - Extra normaal stopcontact nodig voor aansluiting oven - Afhankelijk van de kosten “draadloze” verlichting met schakelaar maken onder bovenkastjes

Aanpassen elektra

Ik heb een oude meterkast en wil aanpassingen maken hierin: 1: stroomaansluiting met dubbel stopcontact naar de schuur. 2: vernieuwen oude meterkast voor een nieuwe met extra groep

Groepenkast uitbreiden en inductiekookplaat aansluiten

Wij willen overstappen van koken op gas naar inductiekoken. Er loopt nu 1 groep naar de elektrische oven en de elektronische ontsteking van de gaskookplaat. Deze leiding loopt onder een massieve houten vloer. In de meterkast zitten 8 groepen, 4 groepen zijn nog niet in gebruik. We willen e.e.a. combineren met een aanvraag voor subsidie voor "Subsidie Amsterdam aardgasloos". We willen een afspraak maken om de meterkast hier even te beoordelen en ontvangen dan graag uw advies en een prijsopgave voor de nodige aanpassingen.

Elektrisch koken mogelijk maken

Zoals bekend, zal de gemeente Amsterdam de gas kraan willen dicht doen in zekere toekomst. Tegenwoordig stimuleren ze daarom de bewoners van de stad om geen gebruik te maken van gasfornuizen en in plaats daarvan over te gaan naar elektrische kookplaten(inductie of dergelijke). Een aantal van onze VvE leden hebben plannen om hun gasfornuizen te vervangen door elektrische modellen. Ik wilde bij deze informeren of uw bedrijf de noodzakelijke aanpassingen per woning kan aanbrengen. U kunt denken over de volgende werkzaamheden :   - checken bij centrale meterkast of ons elektra systeem voor deze overstap geschikt is. -Indien het centrale meterkast niet geschikt is, wat voor aanpassingen dienen we aan te brengen? -checken bij individuele meterkasten of ze deze overstap aankunnen? -aanbrengen van noodzakelijke aanpassingen per woning om overstap te kunnen maken naar elektrisch koken. -aansluiten van de nieuwe elektrische fornuizen -verwijderen van de gaskookplaten en afdoppen van gasaansluiting per flat. Ik hoor graag indien u bedrijf geïnteresseerd is in deze werkzaamheden en indien mogelijk ontvang ik een overzicht van de kosten die hiermee te maken hebben. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u telefonisch(zie nummer ) of per mail altijd mij bereiken.

3 fase aansluiting maken voor inductiekookplaat

Er wordt nu gekookt op gas. Maar bij een nieuwe keuken is er de wens voor een inductie kookplaat. Er is echter geen 3 fase aansluiting aanwezig. Ook is de meterkast bijna 40 jaar oud en zijn er hier de mogelijke aanpassingen nodig.

Stroomkabel aansluiten op de meterkast

Wij willen verlichting in onze tuin laten aanleggen. Er ligt al een kabel onder de grond in de tuin. De kabel moet aangesloten worden op de meterkast. De kabel moet daarvoor door de kruipruimte naar de meterkast getrokken worden. Daar moet een gat geboord worden. Wij weten niet of aanpassingen in de meterkast nodig zijn om de aansluiting mogelijk te maken. Op 2 punten in de tuin is de kabel doorgetrokken naar de oppervlakte. Hier moet elektra op orde gemaakt worden zodat we er verlichting op aan kunnen sluiten.

Groepenkast vervangen

Mijn dochter heeft een woning in Nijmegen gekocht. In dat huis zit nog een oude groepenkast en die willen we laten vervangen door een moderne met meer groepen. De huidige kast heeft voor zover ik mij herinner 3 groepen. De verdeling van die groepen kan onveranderd blijven. De volgende wensen hebben wij: In de keuken komt een kooktoestel, met oven en vaatwasser ingebouwd, 1 apparaat dus. De leverancier wil daarvoor graag een perilex aansluiting. Nieuwe groep(en) dus. Gas en water is al geregeld. In de keuken komt een onderbouw koelkast. Daarvoor willen wij een nieuwe groep en aansluiting met een dubbele WCD. In de meterkast graag een dubbele WCD. Uiteraard een aardlek schakelaar. De perilex aansluiting en de WCD voor de koelkast mogen kort boven de vloer geplaatst. De woning wordt 2 maart opgeleverd. Vanaf 3 maart kunnen we er dus in. Eerst willen we de oude keuken verwijderen, 1 dag, om zo ruimte te maken voor de wijzigingen in gas en water en ruimte voor de electra aanpassingen. Ik hoop u voldoende te hebben ingelicht.