Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanpassen meterkast en kabels trekken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanpassen meterkast en kabels trekken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanpassen meterkast en kabels trekken

Meterkast aanpassen

We willen de meterkast aan laten passen. Het is nu 1 fase, en het moet 3 fase worden. Ik ben benieuwd naar de kosten en de mogelijkheden.

Meterkast aanpassen en stopcontacten verplaatsen

Geachte Dames, Heren, In het najaar ga ik mijn onderverdieping aanpassen en zal er vloerverwarming worden aangelegd (waarvoor een nieuw stroompunt zal moeten worden gecreëerd), wordt er een nieuwe keuken geplaatst (waarvoor stroom mogelijk moet worden omgelegd) en komen er zonnepanelen. Drie-fasen aansluiting is reeds aangelegd, echter mijn meterkast is nu nog 2-polig waar dit 4-polig zou moeten worden. Afhankelijk van de kosten voor het verplaatsen van stopcontacten, zou ik ook graag de stopcontacten in de woonkamer willen laten verlagen. Als samenvatting: - Werkzaamheden welke op korte termijn kunnen worden gedaan: aanpassen meterkast naar 4 polen en aanleggen van stopcontact vloerverwarming(indien mogelijk voor september). - Werkzaamheden die later gedaan dienen te worden: omleggen/ aanleggen stroom keuken (wanneer leidingplan en datum plaatsing keuken bekend is), aanleggen perilex stekker inductie, verlagen stroompunten woonkamer.

Stopcontacten en/of meterkast aanpassen

De wens is om een aantal niet-geaarde stopcontacten in mijn woning aan te passen naar geaarde stopcontacten. Daarnaast wil ik graag elektrisch gaan koken en zal vermoedelijk de stoppenkast moeten worden vervangen. In de bijlagen staan foto’s van de meterkast en stopcontacten in de woonkamer en slaapkamer. Kunt u s.v.p. op korte termijn contact opnemen om een afspraak te maken om te beoordelen wat de mogelijkheden zijn?

Meterkast aanpassen of vervangen voor koken met inductie

Wij hebben 3 groepen oude meterkast . Kan deze aangepast worden voor inductie koken en wat gaat zoiets kosten, er zit wel al een slimme meter in.

Krachtstroom aansluiten

Ik kook al elektrisch (2-fasen, met perilexstekker), maar ik wil graag op inductie koken. Daarom vraag ik mij af wat het me gaat kosten als ik de aansluiting in de meterkast laat aanpassen naar 3-fasenstroom.

Nieuwe veilige meterkast aanpassen

Mijn meterkast Voldoet niet aan de NEN1010 norm. Er zijn niet genoeg aardlekschakelaars. Tevens zijn de groepen flink verouderd. Er is ook niet genoeg ruimte om de schakelaars van de zonnepanelen te plaatsen, die ik op het oog heb. Ik wil een offerte voor een toekomstbestendige veilige meterkast met 8 groepen plus PV groep en kookgroep.

Aanpassen meterkast

Aanpassen of eventueel vervangen oude meterkast, t.b.v. nieuwe keuken

Groepenkast controleren of het voldoet voor zonnepanelen

Graag laat ik mijn groepenkast controleren en waar nodig aanpassen. Wij gaan zonnepanelen plaatsen, maar wij weten niet of er iets aangepast moet worden en of de aardlekschakelaar nog in de juiste conditie is. Het huis is uit 1990. De afmetingen zijn 220 x 600 cm. In de meterkast zit nu: 3 x fase hoofdschakelaar 3 x aardlekschakelaar 9 x groepen 2 x krachtgroepen

Diverse werkzaamheden

Ik wil graag electra aan laten leggen in 2 schuren, verbinding maken met meterkast en deze aanpassen. Tekening van elektraplan aanwezig.

Vervangen en aanpassen groepenkast en aardlekschakelaar

Mijn huidige meterkast bestaat uit: Een 3-fasen aansluiting, 1 4-polige aardlekschakelaar 500mA, is tevens hoofdschakelaar. 1 3-groepenkast van 16A, met draaischakelaars, groepen zijn verdeeld over 3 fasen, voor wcd's en verlichting in huis. 1 zekeringkast 3x16A, t.b.v. inductiekookplaat + oven. 1 zekeringkast 3x 20A, voor verdeelinrichting in de garage t.b.v. wasmachine + wasdroger en hobby.

Partners

Partners van Casius