Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanpassen meterkast en kabels trekken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanpassen meterkast en kabels trekken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanpassen meterkast en kabels trekken

Vervangen elektra jaren '20-woning

Elektra in gehele woning vervangen en aanpassen naar huidige normen en maatstaven inclusief (ver)plaatsen stopcontacten (zitten nu op de muur ipv ingefreesd en tevens op onlogische hoogte). Tevens vervangen meterkast door nieuwe meterkast met 8 groepen. Elektra loopt momenteel door metalen buizen zonder aardedraad. Woning is hoekwoning, 91 m2 en drie verdiepingen. Graag laat ik een partij langskomen om de situatie in te schatten.

Meterkast van 3 groepen veranderen naar 6 groepen

Als wij de wasmachine en de droger tegelijkertijd aan hebben, springen de stoppen eruit. Ik denk dat wij 6 groepen nodig hebben, ook eventueel aanpassen met vervanging van stoppenkast en aanpassing met hoofdschakelaar. Het is een oude meterkast met 3 groepen.

Aanpassen groepenkast en trekken stroomkabel

Graag zou ik ten behoeve van mijn boiler en inductiekookplaat een extra stroomkabel naar mijn groepenkast laten trekken. Tevens zou ik mijn kast laten verzwaren met extra stoppen. ik zit zelf te denken aan ongeveer 3 extra stoppen; 1 voor de boiler en 2 voor inductie, maar ik zou hier graag advies over willen hebben. De afstand van de meterkast naar de kookplaat is ongeveer 2 meter en ik denk maximaal 3/4 meter.

Aanpassen meterkast en kabels trekken

Meterkast uitbreiding met fornuisgroep (inductie) en oven aansluiting (12 mtr kabel trekken). Extra aardlek schakelaar plaatsen. Hoofdschakelaar plaatsen.

Elektra aanpassen voor keuken

Er wordt bij ons op 9 dec een nieuwe keuken geplaatst. hiervoor moet de elektriciteit in de keuken worden aangepast. Zo gaan we over op elektrische koken en ook de oven word elektrische in plaats van gas. Verder moeten er aansluitpunten voor de koelkast en vaatwasser komen en twee spots. Er moet dus neem ik aan ook een extra groep of zelfs twee in de meterkast erbij worden geplaatst.

Het vervangen en uitbreiden in de meterkast

Ik zoek een elektricien die mijn gehele meterkast kan renoveren. Dit onder andere ten behoeve van zonnepanelen. Het volgende willen we in de meterkast: Een hoofdschakelaar, maximaal 4 groepen per aardlekschakelaar en het moet voldoen aan de NEN1010 veiligheidsnormen Wanneer u de meterkast laat vervangen zou ik adviseren expliciet op de factuur te laten vermelden dat dit is gebeurd voor de zonnestroominstallatie. Wij kunnen deze factuur dan meenemen met de BTW teruggave. Daarnaast hebben we het ook gehad over de optie PV-verdeler. Dit is een vervangend stopcontact inclusief aardlekschakelaar en hoofdschakelaar. Echter is de eis hiervoor dat het desbetreffende stopcontact binnenkomt als aparte groep in de meterkast. Hier mogen dus geen aftakkingen op zitten. Aangezien de meterkast vervangen dient te worden leek het mij een logische optie om, tijdens het aanpassen van de meterkast, de droger en wasmachine beide op een vrije groep te laten zetten. In dit geval kunnen wij gebruik maken van de PV-verdeler.

Uitbreiding meterkast

In verband met de plaatsing van nieuwe apparatuur in de keuken zoals inductiekookplaat, combi-magnetron, oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie willen we de meterkast laten aanpassen en uitbreiden met meerdere groepen. Huidige situatie is een fase en 7 groepen.

groep aanpassen en perilex in verband met inductie koken

In mijn keuken is op dit moment een gasaansluiting die een elektrische aansluiting heeft, kan deze omgezet worden voor inductie? Ik heb gehoord dat er een perilex aansluiting zou moeten komen. Als het goed is mijn meterkast goed, maar graag ook een prijsopgave voor het uitbreiden met een nieuwe groep.

Elektra aanpassen voor elektrisch fornuis

Ik wil de elektra in de meterkast aanpassen voor een elektrisch fornuis (380 volt). Alles hiervoor moet nog in orde worden gemaakt. Ik beschik niet over een kruipruimte. De afstand tussen de meterkast en kookplaat bedraagt ongeveer 10 meter. Graag ook een perilex aansluiting mee berekenen in uw offerte.

Meterkast aanpassen voor inductie, warmte pomp en Perilex

Graag een offerte van aanpassing van de meterkast. Meterkast moet geschikt gemaakt voor inductie en voor een eventuele warmte pomp. Tevens moet de stekker in de keuken geplaatst worden. keuken is bereikbaar via de kruipruimte afstand ongeveer 3 meter. Zie foto meterkast voor de benodigde aanpassingen.

Partners

Partners van Casius