Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanleggen netwerk? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanleggen netwerk. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanleggen netwerk

Aanleggen netwerk bekabeld

Het aanleggen van 1GB netwerk naar 2 kamers en de router -leggen in de muur inclusief leidingen en aansluitpunten -gebruik van leidingen die liggen voor telefonie, inclusief aansluitpunten -leggen van de kabels in kabelgoten zonder door muren te gaan, inclusief aansluitpunten Graag verschillende berekeningen.

Datanetwerk aanleggen

Vanwege de aanleg van glasvezel wil ik in mijn hele huis een netwerk hebben. Ik heb een nieuwe woning met daarin 7 loze leidingen met een hierin zwarte installatiedraad. De leidingen gaan naar inbouwdozen. Hierin is nog geen aansluitpunt.

Thuisnetwerk aanleggen

Ik wil een netwerk aanleggen door het hele huis. Het is op dit moment een chaos dat wil ik graag netjes krijgen. Mij is aangeraden dit met Hirschman kabel te laten doen. Ik zie uw reactie tegemoet.

Netwerk kabel aanleggen tussen meterkast gang appartement en appartement

Netwerk kabel aanleggen tussen meterkast in de gang van appartementencomplex en appartement. Ziggo monteur langs geweest en adviseert dit aangezien stroomnet naar appartement niet afdoende is. +Zigoo Wifi modem en 2 boosters redden het niet. Ziggo monteurs al diverse keren gekomen. Ze adviseren bovenstaande. Kunnen jullie dit aanleggen. Meterkast in gang van appartement.

Bedraad netwerk leggen

Ik ben benieuwd wat de kosten kunnen zijn om een bedraad netwerk te laten aanleggen in mijn woning. Ik heb alleen van de provider 1 modem gehad (Tmobile) en 2 tv ontvangers. Ik heb een huis met een woonkamer, boven 3 slaapkamers en een zolder waar ik vaak mijn administratie doe voor mijn werk. Ik zou dus graag overal bedraad internet willen hebben tv aansluit mogelijkheid (wanddoos). Ik heb geen versterkers of repeaters of iets anders. Wat zou hier ongeveer de kosten van kunnen zijn zodat ik kan overwegen om het te laten plaats vinden?

Thuis netwerk aanleggen

Vanuit de meterkast utp kabels trekken door loze leidingen naar kamers in het huis en afmonteren in wandcontactdoos en aansluiten op modem.

Netwerk aanleggen

Ik ga verhuizen naar Nederhorst den Berg. Daar komt Ziggo kabel binnen in de meterkast. Ik wil graag naar diverse plaatsen in het huis TV en Internet kabel laten aangeleggen. Kruipruimte maakt veel mogelijk, maar het moet ook naar 1ste verdieping. Geen betonnen muren, dus zorgvuldigheid is gewenst. Ik wil geen losse kabels hebben liggen. Heb zelf Ziggo kastje en Routers indien nodig, dus betreft alleen het bekabelen op een zorgvuldige manier. Nog geen verhuizing gepland, maar verwacht in juli of augustus. Netwerk is key om thuis goed te kunnen werken. Uitvoering in juli of augustus

Aanleggen netwerk

Ik wil graag een thuisnetwerk laten aanleggen. Wij hebben maar 1 provider en deze kan nergens WiFi garanderen. Daarom kregen wij het advies om een netwerk aan te leggen. Het gaat om een vrijstaande woning met 3 woonlagen.

Afmonteren bedrijfsnetwerk

Ik ben gister bij een klant geweest voor het aanleggen van een deel van hun netwerk. Er moeten nog een aantal kabels worden afgewerkt (RJ45 CAT6 connector aan de kabel knijpen). Ik heb zelf de komende tijd geen tijd om dit uit te voeren en ben op zoek naar een partner waar ik dit in de toekomst aan kan uitbesteden. In bovenstaand geval zou het slechts gaan om een stuk of 11 aansluitingen. Ik hoor graag van jullie.

Extra stopcontact in meterkast

Ik wil graag een extra stopcontact laten aanleggen in de meterkast. Hier zit er nu geen en hier staat wel de modem. Daarnaast wil ik het stopcontact gebruiken om het wifi netwerk door het huis uit te breiden, naar 1e en 2e verdieping.

Partners

Partners van Casius