Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanleggen ethernet vanuit zolder naar slaapkamers? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanleggen ethernet vanuit zolder naar slaapkamers. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende elektriciens in uw regio.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanleggen ethernet vanuit zolder naar slaapkamers

Elektra volledig vernieuwen

Rijtjeshuis in 1978 gebouwd. Elektra is aan vernieuwing toe. 1. Veiligheid - lopen veel kabels hier en daar die niet noodzakelijk en/of gevaarlijk zijn. Verwijderen en/of veilig stellen. 2. Aarden van alle stopcontacten. 3. Stopcontacten aanleggen of verplaatsen in beton. 4. Eventueel ethernet aanleggen.

Aanleggen ethernet vanuit zolder naar slaapkamers

Momenteel loopt er een kabel van de internet provider van de meterkast naar de zolder waar de router staat (aangelegd langs de verwarmingspijpen). Ik wil graag of: de router naar de meterkast en van daaruit bekabeld internet naar 3 slaapkamers en de zolder of vanuit de huidige router positie op zolder bekabeld ethernet naar de 3 slaapkamers.

Ethernetaansluiting aanleggen

Het doel is het maken van 2 ethernet aansluitingen. Vanaf de router in de meterkast naar (a) de tv en (b) de eettafel/kamer. Op beide plekken is al een stopcontact aanwezig. Ik wil graag een gespecificeerde offerte met een vaste prijs.

Ethernetbekabeling aanleggen

Ik wil graag ethernet bekabeling laten aanleggen naar de woonkamer en twee kamers boven.

Stopcontacten aarden in de woning

Ik wil in mijn woonkamer, 22 stopcontacten, laten aarden. Ik heb wel een moderne meterkast met nieuwe schakelstoppen en aardlekschakelaar. Verder zijn er 3 plafondlampen en 3 inbouwspots. Tevens wil ik dan een extra ethernet kabel aanleggen van de woonkamer. De afstand naar de meterkast is 3 meter verderop en goed bereikbaar. In de meterkast zit een opening naar de kruipruimte en een switch met aansluitpunten.

Ethernet bekabeling aanleggen

Wij willen de begane grond en 1 slaapkamer van ons huis laten voorzien van ethernet bekabeling (en twee coax aansluitingen). Het betreft een zeer groot monumentaal huis van 400 m2. De CAI aansluiting van Ziggo is op een zeer onhandig punt in de woonkamer. Wij denken daarom dat de bekabeling wellicht buitenom aangelegd moet worden. Wij begrijpen dat op grond van deze informatie geen precieze offerte te maken is, maar we willen wel graag even een bandbreedte in kosten voordat we een keuze en een afspraak maken.

CAT6 ethernetkabel aanleggen door loze leiding

Ik wil een cat 6 ethernet kabel laten aanleggen van de meterkast naar de woonkamer en zolder. De woonkamer is ongeveer 8 meter. Het betreft een eengezinswoning. Er dient ook een afdekplaat geplaatst te worden.

Ethernet en COAX aanleggen in woonkamer

We willen graag kabels aan laten leggen in de woonkamer. Het gaat om ethernet en coax. Er liggen geen loze leidingen en het lijkt geen optie om bestaande leidingen te benutten. Het is waarschijnlijk noodzakelijk om de kabels onder de vloer door te trekken en in de muur omhoog te trekken. Muur is van beton, buitenmuur. Daar willen we dan natuurlijk graag nette aansluitingen. Het gaat om de woonkamer. Meterkast en gewenst aansluitpunt liggen hemelsbreed 7 meter uit elkaar. Andere suggesties voor het doortrekken van de kabels zijn welkom.

Kabels aanleggen in woonkamer

We willen graag kabels aan laten leggen in de woonkamer. Het gaat om ethernet en coax. Er liggen geen loze leidingen en het lijkt geen optie om bestaande leidingen te benutten. Het is waarschijnlijk noodzakelijk om de kabels onder de vloer door te trekken en in de muur omhoog te trekken. Daar willen we dan natuurlijk graag nette aansluitingen. Het gaat om de woonkamer. Meterkast en gewenst aansluitpunt liggen hemelsbreed geen drie meter uit elkaar. Andere suggesties voor het doortrekken van de kabels zijn welkom.

LAN bekabeling en verlichting aanleggen

Ik zou graag LAN bekabeling en aansluiting aan willen laten leggen van de meterkast naar mijn zolder. Er ligt al bekabeling en 2 aansluitpunten Ethernet naar de woonkamer, maar deze werkt niet en moet ook gerepareerd worden. Daarnaast is de aansluiting van de buitenlamp van de schuur stuk en zou ik graag in de schuur ook verlichtiing willen aanleggen.